kesinlikle katılıyorum...
semptomu olmayan kişiler bile okuyup gelip bu şikayetleri soyleyerek test yaptırmak istiyorlar, hastaneleri bosuna dolduruyorlar. sonra test istemeyince bizler suclu oluyoruz...
evde oturmak herkese zor geldi... peki bizler napalım??? evde oturmayanların sorumsuzlugunu çekmeye biz mecbur muyuz???
Çevremde en çok tatile çıkan sağlıkçı arkadaşlar oldu. Uzman Hekim tekniker eczacı vs. İtiraf edin hiçbirimiz bedavaya bu işi yapmayız. Hatta çoğu kişi bir gün dahi fazladan yapmaz. Olayı çok fazla dramatize etmenin anlamı yok diye düşünmekle birlikte arkadaşa da katılmıyorum size de. Virüsün ne zaman nereden bulaşacağının garantisini ne arkadaş verebilir ne de siz. Ben de sağlıkçıyım ama belirti olmaması durumu başka kabul edilebilir ama virüs seni nereden bulacak diyen birine katılmanız kıraathane muhabbetinden öteye gitmez. Tek bir kişinin öksürmesi ya da hapşırması ile ortama yayılan virüs 20.000 adet. Bunların asılı kalması ortamda kaybolması vs zamanla olan bir şey. Daha önce bir filyasyon çalışmasında bir asansörden 71 kişiye virüs bulaştığı gibi haberler yapıldı. Hangi bölümdesiniz bilmiyorum ama teknik konular ve belirtiler üzerinden yorumlamanız yerinde olurdu. İyi çalışmalar.