Eski Türkiye değil demek hakaret mi oluyor. 15 temmuzda tankların karşısında durduk. 1 akrabam gazi oldu. Çoluk çocuk 1 hafta nöbet tuttuk. Ben şu an Türkiyenin bulunduğu konumu övüyorum adam diyor hakaret ettin. Türk olan birine Türkçülük yapıyor. Vatan sevgisini sizden öğrenecek değiliz birader.
Unutmuş olduğun senin ataların kurtuluş savaşında, çanakkalede, kıbrıs savaşında daha sayamadığım bir sürü yerde bu vatan için yüreklerini ortaya koydu. 15 temmuzda bu destanlardan biridir. Sen eski Türkiye yok artık diye geçmişi küçük görür 15 Temmuz u tek başına kıstas alır milat kabul edersen hatta akraban üzerinden burada prim yapmaya çalışırdan insanlar haklı olarak isyan eder.
Bir söylediğin bir söylediğini tutmuyor oraya buraya saldırıyorsun. Önceki mesajda teknokojiyi kastettim diyordun şimdi bulunduğu konum diyorsun. Senin neyi kastettiğini buradaki herkes iyi biliyor. Kimsenin zekası senden düşük değil.
Maddi durumun iyi ise lütfen git bir avukat bul. Google a yazsan çıkar. Forumda aynı olay için daha kaç konu açacaksın acaba?