Manuel çalışıyorum hiç etkilenmedim gibi. Ben de milyonlarca pin atanlara ayar oluyorum. Sorsan hepimiz kazanalım ne var bunda derler. Youtube döneminin devamı bu arkadaşlar. O zamanda da günde binlerce video atanlar yüzünden katı önlemler almışlardı. Olan kaliteli spam yapan günde 1-2 video atanlara olmuştu. Vallahi anlamıyorum binlerce on binlerce pin atıp kazandığını sanıp her gün acaba adsensem banlanacak mı diye tereddütle korkuyla geçirmek yerine, az öz kaliteli çalışıp kazanmak varken niye? Sırf eleştiri olsun diye demiyorum vallahi bu neyin hırsı? Buraya yazıyorum spamın dibine vuran arkadaşlar için : Pinterest de aynı Youtube gibi olacak. İkisinin arasında çok büyük benzerlikler var mücadele adına. Youtube da adım adım almıştı önlem. Pinterest de aynısını yapıyor. Yol yakınken dönün, sonra kafanızı çok taşlara vurursunuz. Gerçi dönmeseniz de bu saatten sonra dönmek zorunda kalacaksınız.
pinbtc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
o yaş bi şekilde kendini yetiştirip doğru düzgün nizami bi çalışma modelini oturtur. kuru ise her zaman talan etmeye, ceplerini doldurmak için her yeri çöplüğe çevirmeye alışkın olduğu için debelenir durur bu tarz sorunlarda. yaş yolunu bulur. kurunun yanması daha iyi böyle bi platformun kalitesi ve bekası için.

edit. ayrıca ben bundan rahat 6-7 ay önce söylüyordum bugünlerin geleceğini. google ın pintereste asla bu yapıda devam etmelerine izin vermeyeceğini. muhakkak o dönem bu yazdıklarıma denk gelen olmuştur. pinterest her ne kadar sağlam, kaliteli bi site olsa da google sayesinde bu erişim oranlarına sahip oldu ve olmaya devam ediyor. ama sen google ı kullanarak google ın adsense i üzerinden çöp içeriklerle para kazandırtırsan millete, o zaman karşına çıkar işte ve buna müsade etmez. pek ihtimal veren yoktu bugünlerin yaşanacağına ama tahminlerim yanıltmadı. tam olarak beklediğim şey oldu. o yüzden gerçekten takdir ediyorum pinteresti ve google ı bu kararlı adımları için.