NoktaNet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam size sonuna kadar katılıyorum ama kurunun yanında yaş da yanıyor bu durumlarda.
o yaş bi şekilde kendini yetiştirip doğru düzgün nizami bi çalışma modelini oturtur. kuru ise her zaman talan etmeye, ceplerini doldurmak için her yeri çöplüğe çevirmeye alışkın olduğu için debelenir durur bu tarz sorunlarda. yaş yolunu bulur. kurunun yanması daha iyi böyle bi platformun kalitesi ve bekası için.

edit. ayrıca ben bundan rahat 6-7 ay önce söylüyordum bugünlerin geleceğini. google ın pintereste asla bu yapıda devam etmelerine izin vermeyeceğini. muhakkak o dönem bu yazdıklarıma denk gelen olmuştur. pinterest her ne kadar sağlam, kaliteli bi site olsa da google sayesinde bu erişim oranlarına sahip oldu ve olmaya devam ediyor. ama sen google ı kullanarak google ın adsense i üzerinden çöp içeriklerle para kazandırtırsan millete, o zaman karşına çıkar işte ve buna müsade etmez. pek ihtimal veren yoktu bugünlerin yaşanacağına ama tahminlerim yanıltmadı. tam olarak beklediğim şey oldu. o yüzden gerçekten takdir ediyorum pinteresti ve google ı bu kararlı adımları için.