Normalde böyle şeylere çok inanmam ama gerçekten çok uğursuz bir sene geçiriyorum.Eşimin babaannesi vefat etti, benim babaannem vefat etti. Annem kalp ameliyatı oldu. İş kurdum battı, özel ders veriyordum pandemiden sonra öğrencim kalmadı , böyle giderse okullar açılmayacak , özel ders olayıda bitti. Pandemi yardım başvurusu sonuçlanmadı.Google konum doğrulama işinden biraz ekmek yedim onunda kod üretimi durdu, bayi fiyatları uçtu1 e alıyorsak 5 oldu. Kira , faturaları ödeyemez hala geldim. Gerçekten bunaldım artık ya inançlı biri olmasam , birde küçük bir kızım olmasa intiharı bile düşünürdüm , bunun çözüm olmadığını biliyorum , ama ne yapacağımı bilmiyorum...
şu lafı ağzınıza almayı ne kadar basit görüyorsunuz anlamıyorum. İnançlı olun ya da olmayın bence bunun inançlada bir alakası yok. Eşiniz çocuğunuz var hadi siz gittiniz geride kalanlar ne olacak ? Onlar ekonomik zorluğu devam ederken birde eşim gitti babam gitti diye ömürlerinin sonuna kadar bu etki içerisinde yaşayacaklar.Gerekirse gidin 50 kuruşa su alın 1 liradan yollarda satın ama şu intihar edicem lafını son zamanlarda bu forumda görmekten BIKTIM .
Küçük ergen değilsiniz ki sevgiliniz terk etti diye saçma sapan düşüncelere girecekseniz bizde size akıl verip yapılan doğru değil diyeceğiz. Lütfen biraz daha düşünün anlıyorum çooook zor durumlardan geçiyorsunuz ALLAH kolaylıklar versin ama çözüm olarak ürettiğiniz bir sonuca bakın.