Hocam sitenizin kategorisi çok genel olmuş. Eğitim, sağlık, ekonomi diyorsunuz. Sizde farkındasınız bu kadar geniş kategorilerde tek domainde ilerlemek zor olacaktır. Özellikle yıllanmıs ve torpilli haber sitelerinden sizin site hit çeker mi bilemiyorum.
Benim şahsi düşüncem, ekonomi ve sağlık için imzamdaki listeden beğendiğiniz bir domain alıp ilerlemeniz daha güzel olacaktır. Gerçi siz daha iyi bilirsiniz, sonuçta sektörden birisisiniz.
Hocam listeledigim güzel anahtar kelimeler var. Atiyorum mesela saglik alaninda "acıcehre hamilelikte kullanılır mı" anahtar kelime öbeğini saglık sitemde kullanmak ile genel blog sitesinin saglik kategorisinde kullanmak arasında hicbir fark yok. Ya da "aleviler namaz kilar mı" sorusunu dini bir sitede kullanmak yerine genel blog sitesinin dini bilgiler kategorisinde kullanmak ayni kapı. Aslinda aklima gelen veya buldugum her anahtar kelimeyi "bende buna uygun site yok" demek yerine makalelestirip siteme atmak niyetindeyim. Ciddi anlamda iyi makale yaziyorum. Daha dogrusu google bir makaleyi nasil ilk sayfaya alır biliyorum. Bir kategoriye agirlik vermek yerine yazabildigim her makaleyi sektöru nenolursa olsun atabilecegim bir site sahibi olmak amacim.