Şu pazar arabalarıydı transit arkasına kasa filan koyulan türden biliyormusunuz bilmiyorum . Fakat yol benimdi zaten 40 45 ile gidiyordum birden 4 lü kavşak düşünün benim geldiğim yerin sağ tarafından sağına soluna bakmadan yola girdi. Yolun ortasında durdu sonra tekrar hızlandı. Yani kameralara bakma durumu olsa %100 haklıyız. Bide transit sahibi arkaya vurdun diyor. Normalde arkaya vursak suçlu bizmişiz ama ön kapıya vurduk adamın. Bide transit yani normal araba boyutundan biraz daha büyük. Polis geldi polise de arkaya vurdu arkamdan gelipde diyor. Polis de transitin kapıda oluşan hasarı gösterdi o eskiden vardı diyo . Polis kimi kandırıyon diyince adam sustu. Benim tek korkum reddetmesi. Sola dönecekti sinyal verdi diyor benim için ben direk gittiğim için zaten 40 45 ile gidiyordum. İfadesinde yazacağı raporda doğru olmayacak adam. Bu yüzden korkuyorum açıkcası
Tutanağı polis mi tuttu siz mi tuttunuz ? Siz tuttuysanız hemfikir olmanız lazımdı. Polis tuttuysa zaten doğrusunu yazmıştır bence tutanağın kopyası var mı sizde ?