Hocam Katar ve Pakistan dışında bir tane müslüman ülke gösteremezsin bize faydası olan.
Demek ki iş müslümanlık islam kardeşiliği falan değil.
Filistindeki arapları suudiler, mısırlılar önemsemiyor bize ne filistinlilerden.
Bu filistinli dediğin adamlar zamanında Kuranda ne yazdığını dinleselerdi bugün Türk toprağı olarak kalırlardı.
O yüzden ben dış politikanın islam üzerine değil ülkenin çıkarları üzerine kurulmasından yanayım.
Ben ingilizle fransızla yunanla rusla savaşmış ülkemi kurtarmışım.
7 arap devleti bir küçük israilden filistinlileri koruyamadı şimdi filistinlileri korumak bize mi kaldı?
Seninle politikaya bakış açımız değişik.
Sen filistinlileri korumak için ekonominin geldiği yeri ödediğimiz bedelleri normal karşılıyorsun.
Ben karşılamıyorum.
Hocam keşke yanyana olsaydık da sizinle çay içip uzun uzun bu konuları konuşsaydık

Siz satranç oynamayı biliyor musunuz? Satrançta kazanmak için yeri gelir piyonları feda ettiğiniz gibi veziri de feda edersiniz. Siz gerçekten inanıyor musunuz meselenin doğu akdeniz olduğuna. Dün pkk ya destek verip türkiye ile savaş etmek isteyenler şimdi bir olmuş doğu akdenizi bahane ediyor. 1.Dünya savaşında da böyle olmuştu. Almanya yalandan rusyanın iki gemisini karadenizde batırarak işin içine osmanlıyı da dahil ederek savaşı daha geniş tağpraklara yayıp savaştaki yükünü hafifletmek istemişti osmanlı da bu tuzağa düşmüştü en zararlı çıkan ülke olmuştu. Peki şimdi durum farklı mı hayır. Yeri gelir filistin,yeri gelir pkk, yeri gelir azerbaycan, yeri gelir akdeniz vb bahaneleri çoğaltabiliriz. Asıl amaç burda Türkiyedir. Türkiyenin 2023 ten sonra tam bağımsız olmasını istemeyen tüm bu ülkeler bir yolunu bulup Türkiye ye bulaşmaya hatta gözünü karartıp itilaf devletleri gibi bir olup savaşmaya kalkışacaklardır. Gidişat onu gösteriyor. Bu saatten sonra düşman düşmanlığına devam ettiği sürece bize düşen YA ÖLÜM YA İSTİKLAL'dir.