Bir sürü kişi özelime gelip bilgi almak istiyor kimseye vermiyorum artık neden biliyormusun senin gibi yargılayıcı insanlar yüzünden amacınız sürekli sizden başarılı birini görünce aşağılamak yargılamak ve onu yalancı durumuna düşürmek zihniyeti böyle olmuş artık çoğu insanın ben burda kimseye birşeyi ispat etmek durumunda değilim konu gereği dahil oldum zamanında çok kişiye para kazansın diye yardım ettim iyilik yaptım ama senin şuan yaptığın gibi işi öğrendikten sonra düşmanlık ettiler onun için yardımcı olmuyorum işte.belki sen yaşamında abartmayı seven biri olabılırsın ama ben sevmem neyse onu sölerim 5 yıl önce blogspotla malı götürüyordum şimdide wordpress ve html yürüyorum

Sana küçük bir önerim olsun etrafında dost kazanmaya bak düşmanlık etme kimseye yoksa beğenmediğin taşa g... silersin.buda son yorumum olsun daha fazla gereksiz insana yazı yazarak vaktimi kaybedemem
Hey Allahım dünkü bebe bizi dünkü çocuk sandı, Benden başarılı olduğunu nerden çıkardın, yaptığım çalışmaları bilsen aklın hayalin durur, seni eleştirdim diye başarısızım mı sandın, birde bana nasihat ediyor hey Allahım, bu anlattıklarının kitabını yazdım sen annenin kucağında emziriliyor iken, 15 yıldır web dünyasındayım. neyse başka birşey söylemiyim, laflara bak, gereksizmişim, en kral halin ayakkabılarımı boyar
@atalay0670;