agrzm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkdaşlar bende bi sağlayıcıyım ama bazı siteler var smm paneller oldukça bilindik
o sistemlerden kendimde olmadığı için 10 k servis aldım fiyatını hatırlamıyorum 3 gün dediler 3 günde gelen takipçi sayısı 500 şaka gibi
5sinci göne kadar gelen takipçi sayısı 500 5 şinci gün tekrar çekiliş düzenlediler sayfayı takip ediyorum naptı diyebi 400 daha geldi ammenna sürekli şikayet yememden dolayı hesabımı kısıtladım
ertesi gün servis açıklamasında kısıtlama gibi bir ibare bulunmayan servislerde kısıtlama ibaresi geçiyor ve benim siparişim tamamlanmış 1 k geldi diğerleri çöpe gitti destekten bildirdim gerekli ekibe bildirdik dediler daha sonra gecenin saat 3 ünde sistem sahibi wpden yazıyor hocam hesabınızda kısıtlama var diye açıkladım ama görüldü bile atmadı bahanesi kısıtlama oldu 3 günde gelicek servis 5 sinci günde oyzüzden paramız çöp oluyor birtek benim değil lütfen bu saçmalıklardan kurtulun arkadaşlar panel sahipleri aktif dersiniz%90 bot olur ( şikayet konularından ve kendime gelen takipçilerden) işini hakkıyla yapan çok az insan var üzerine yatınca güzelmi oluyor ahını alıyorsunuz bir çok kişinin kimse oparayı sizin gibi sistemden ordan burdan kazanmıyor forumda muhattab olduğum kişiler 1 yıldır arazide günlerce çalıştığımı bilir ve benim gibi bir sürü emekçi kardeşlerim abilerim var lütfen sisteminize güvenmiyorsanız yapmayın sistem sahibinin ismini söylemicem kimseyi küçük düşürmek ve karalama kampanyası değildir sadece gerçeği söylüyorum bende bu işteyim nolur dur deyin o parayı yerken gönlünüz rahatmı ?
rahatsızlığımdan dolayı özür dilerim
bu arada başlıkta yazdığa bakmayın nolur ben sadece forumdaki gözlemlerimle ve kendi yaptığım gözlemlerimle yazıyorum bunu
Hocam isimsiz ve kanıtsız olarak açılan kaçıncı konu bu.
Bir kanıt varsa paylaşın herkes görsün.
Diğer kişileri de zan altında bırakmayın.