apo1221 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sanmıyorum 5 yıldır pinterest ile uğraştığınızı, Nedense bizler birşeyi başardığında 5 yıl 10 yıl uğraşıyoruz deriz abartırız ama işin aslı hiç öyle değildir, 5 yıl önce r10 da pinterest konusu açan dahi yoktu, siz nerden pinteresti görürsünüzde başlarsınız
Üyelik tarihiniz 1 yıllık

Tarih 18-06-2019

https://www.r10.net/1075016023-post38.html
Ozamanlar bu işten şimdiki kadar anlıyor idi iseniz neden Hazır wordpress kurulum siteleri aldınız, Kendiniz Wordpress site kurmayı bilmiyormuydunuz
Bir sürü kişi özelime gelip bilgi almak istiyor kimseye vermiyorum artık neden biliyormusun senin gibi yargılayıcı insanlar yüzünden amacınız sürekli sizden başarılı birini görünce aşağılamak yargılamak ve onu yalancı durumuna düşürmek zihniyeti böyle olmuş artık çoğu insanın ben burda kimseye birşeyi ispat etmek durumunda değilim konu gereği dahil oldum zamanında çok kişiye para kazansın diye yardım ettim iyilik yaptım ama senin şuan yaptığın gibi işi öğrendikten sonra düşmanlık ettiler onun için yardımcı olmuyorum işte.belki sen yaşamında abartmayı seven biri olabılırsın ama ben sevmem neyse onu sölerim 5 yıl önce blogspotla malı götürüyordum şimdide wordpress ve html yürüyorumSana küçük bir önerim olsun etrafında dost kazanmaya bak düşmanlık etme kimseye yoksa beğenmediğin taşa g... silersin.buda son yorumum olsun daha fazla gereksiz insana yazı yazarak vaktimi kaybedemem