Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mailcow altyapısını kullanmayı düşünüyorum açıkçası acikkaynak ve uluslararası saygınlığı olan bir altyapı sanırım. Dolayısı ile güvenlik endişeleri bu boyutuyla düşüyor. Sektör olarak avukatlar kadar sık kullanılan bir meslek diyeyim. Herkes kendi sitesini kullanmakta özgür.. ama hadi yine avukatlardan gidelim 😄 neden plakalarını av yapıyorlar 🤔 yani birliktelik meslek odalarıyla da iletişime geçilebilir mesleki yayınlara yayın girişi yapılabilir.. Yani bilmiyorum.. Sadece bir fikir benimki ya tutarsa ya nasip 😄 ama sanırım en kotu ihtimal bı landing page yapicam. İyi talep toplardan yatırım maliyetinin yarısı kadar talep olsa bile gireceğim kolları sıvayıp ☺️🙏
O Sondakini pek tavsiye etmem hocam. Siteyi yayına soktuğunuzda göreceğiniz ilgiden çok daha düşüğünü örebilirsiniz. Belki ilgi görmedi diye rafa kaldıracaksınız, ama açmış olsaydınız belkide her ay 300+ useriniz var olacaktı.

Benim önerim aç, çabala, uğraş hocam. Gerekirse zarar et, en fazla para kaybedersin. Ama içerde ukte olarak kalmasından iyidir başarısız olmak. Ayrıca güven olayını aşılayabildikten sonra ve reklamı güzel yapabildikten sonra, kullanıcıya hitap eden, işine yarayan, dikkatini çeken bir projeyse tutmayacağını çok fazla düşünmem.