Başarılar murat hocam, fena proje değil. Avukat örneğinden gidecek olursak çok güzel ve mantıklı bir hareket. Ama bir çok avukat kendi kişisel sitesini açıp o maili kullanıyor veya baro mailleri vs. kullanıyor. Sizin seçtiğiniz meslek grubunda bu olay pek sık değilse gayet prestijli bir durum.
@eparlak; hocamız çok haklı. Bir güven oluşmalı insanların alım yapması için. Kullanacakları bir mail, müşterileriyle iletişime geçecekleri bir mail. Ben güvenliğine üst düzey önem veren bir insanım, her ne olursa olsun gizlilik konusunda güvenemezdim. Sistemin sahiplerinin maillerimi okumayacağının bir garantisi yok sonuçta

Ve yarın öbür gün kapanır gider korkusu. Zamanında çok mail sitesi geldi geçti, %99'u kepenkleri indirdiğinden bilindik mailler harici olan mail sistemlerine karşı oluşan büyük bir güvensizlik var.
Bunların dışında mail sistemleride harbiden sıkıntılı. RDNS'si ayrı bi dert, DNS Kayıtları ayrı bi dert, bazı servislerin durduk yere ip adresini engellemesi ayrı bi dert, bi yerden blackliste alınınca çorap söküğü gibi heryerden engellenmesi ayrı bi dert, tüm yapılandırmalar doğru olsada diğer mail sistemlerinin mailleri inboxa düşürmemesi ayrı bi dert.. Dert oğlu dert... Mail sunucuları uğraştıracaktır.. Kendine bir mail sunucusu kuracaksan limitleri iyi dengele hocam, spamla, blacklistle uğraşıp durma..
Uğraştırıcı olsada aşılmayacak dertler değiller. Hiç adım atmamaktan iyidir, bir şansını dene hocam.