Ambulansın ulaşım süresi 10dkdır çoğu olay yerine
Ek olarak ambulansda 6 adet sedye var hangi sedye uygun olduğunu olayı görmeden nasıl bileceksiniz ?
Dediklerinize katılıyorum öncelikle bunlar genel söylenebilir şeyler ki geçerli. Ambulansın geliş süresi vs eleştirmeyeceğim bu konunun içerisinden çıkılmaz. Ben orada birkaç daha şey söyledim fakat siz sadece sedyeye takılmışsınız süre dışında. Tavırlarını ve koridorla sınıf arasındaki yürüyüş ve birbirlerine espri yapışlarını görseydiniz benim yerimde kim olsa daha ağır şeyler yazardı. Fakat amacım karalamak değil ki devletin neyini karalayayım. Ben kişiyi eleştiririm. Gördüğümü söyler geçerim arka planda dönenleri ilah olmadığım için bilemem. Başımdan geçen olay budur. Bi çay ikram etsek oturur içerlerdi tedaviden önce o derece bir şeydi. Ha benim ailemden bire bir birine bir şey olur da böyle davranırlar zaten ben böyle bir olayın en başında kameramı açık bekletirim ki kanıtım olsun. Sonrası davalık zaten. Tekrar söylüyorum genelleme yapmıyorum sadece orada bulunan kişiler hakkında yorumumu belirttim.
Ben o yavaş gelişlerini vs fakülte olayı olduğuna bağlıyorum. Sık sık biri bayıldığı için aynı vaka sanmış olabilirler diyeceğim ama biz anonsu epilepsi olarak geçtirmiştik.