mavikorku adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Firma sahibi benden bunu istedi bunun gibi olması için çalışmalara başlayalım dedi. Bunun için net bir kaynak var mı şuradan bakabilirsiniz diyebileceğiniz?

Ben şu an aradığım şey;

Wikipedi sayfa oluşturma ya bakıyorum

Doğru mudur?
Birebir konuşma şeklinde ilerlemesin. Genel olarak arayan herkese yardımcı olacak bilgileri vereyim.
  • Bağımsız haber sitelerinden şirketinizle ilgili haberler olacak. Bunlar ansiklopedik olarak yazılacak. (Büyük haber siteleri, Dergiler, sektöre göre saygı gören diğer kuruluşlar vb. )
  • Araştırmalar, geliştirmeler hepsi yine bağımsız kaynaklar tarafından yayımlanacak.
  • Arama sonuçlarında yalnızca sizin sitenizin sonuçları değil bu kaynakların da gözükmesi gerekiyor.
  • Wiki'ye yazacağınız her yazının da ansiklopedik ve kaynaklardan doğrulanabiliyor olması gerekiyor. Kurucusu şudur dediğinizde bile bağımsız bir siteden kaynak göstermeniz gerekiyor. Yerel olarak bilinmesi değil de genel olarak bilinmesi gerekiyor.
  • Bunları yapsanız bile durum kesin değil. Sürekli olarak tanıtım, geliştirme ve ödül kazanmak gibi başarılarınız da olması gerekiyor.
Genel şartlar bunlar. Ben harcadığım zamanı düşününce akışına bırakmak daha doğru geliyor.