SeA_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Diğer konudan bağımsız baştan sorunlu sipariş numaralarım yazayım 21241, 21262
Birisi 53 diğeri 59 numaralı beğeni servisi birinde hızlı diğerinde anlık yazıyordu 20.00 civarında verdiğim siparişler hala işleniyor görünüyor.

Bence beğeni servisleriniz oldukça sıkıntılı yada yanıltıcı açıklamalar yapıyorsunuz.

Ayrıca sitenizde 1k 2.85 olan servisi bulamıyorum.

3-4 gündür 8-9 beğeni siparişi vermişim

3ü iptal edilmiş,
2si (hızlı ve anlık) sipariş aşamasında 4-5 saattir bekliyor

İptal edilince destek servisine yazıyoruz yeni sipariş geçin diyorsunuz yeni sipariş geçiyoruz o da iptal ediliyor yine yazıyoruz güncelleme vardı diyorsunuz
Güncelleme hem dataya hem fiyatlara gelmiş diyorum evet yazılıyor.

Hep bana mı geldi bu sorunlar bilmiyorum ama bu kadar üstüste gelmemeliydi diye düşünüyorum.

Ayrıca panelde kaçta sipariş verildiği yazıyor ama kaçta tamamlandığı görünmüyor, diğer paneller de tamamlanma saatini de görüyorum bu konuda bir iyileştirme yapılabilir.

Çekiliş takipçi servisleriniz çok denemedim ama denediğimde beğenmiştim.
Merhabalar, öncelikle yaşadığınız sorunlar adına özür dileriz. sipariş sayımızdan ve konumuzdan da anlayacağınız gibi bu sektöre yeni girmiş bulunmaktayız. Daha önceden çekiliş işi içindeydik ve smm panel işine de girdik bir data ile.

Bazı servisleri piyasaya sağladığımız için ( yurtdışı dahil) Normalde anlık olan bir servise bir anda 3000 5000 adet sipariş gelebiliyor bu durumda panel sırası ile işleme alıyor ve yavaşlamalar söz konusu olabiliyor. Şuanda servislerde pek sorun yok tekrar deneyebilrisiniz.

Ayrıca servisler kısmından servislerin ortalama tamamlama süresi yazmaktadır oradan da bakıp anlık olan servisleri tercih edebilirsiniz. İyi alışverişler dileriz.