BariscanAydin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar. Biraz sakin olmanızı tavsiye ederim. Attığım fotoğraflarda ( ek 3) hizmetinin hala aktif olduğu gözüküyor ancak siz hizmetin silindiğini iddia ediyorsunuz. Ayrıca ek 1 de bahsedilen duyuruyu paylaşmistim. Duyuruda geçiş yapmam için -ki bu bir saçmalık bunun sizin halletmeniz gerekiyor- bir süre sınırı bulunmuyor. Attığınız bir mail göremiyorum. Tek görebildiğim mail 20.06.2020 tarihinde sunucu bakım çalışmasıyla alakalı bu konuda kanitlari rica ediyorum. Ben 1 yıllık hizmet ücreti ödedim. İster kullanırım ister kullanmam bu beni bağlamaktadır. Webailesi firmanın devir alınmadığını söylemekte buda kanıtların arasında mevcuttur.
biz hizmetin silindiğini iddaa etmedik, webailesi firması ile görüştüğümde kendileri şunu söylüyor "biz tüm müşterilerin geçişlerini yaptık. fakat Barışcan Aydın bizlere geldiğinde belirtilen 7 günlük süre dolmuştu bizlerde kendilerine belirtilen sürede geçiş yapmadıkları için hizmeti satın almaları gerektiğini söyledik" ifadeler bu şekilde ayrıca 3 ay kullanım süreniz kalmış kendileri ile görüşerek bu 3 ay hizmeti webailesi üzerinden kullanabileceğinizi onaylattırdım. kullanıp kullanmamak sizlere kalmış ürününüz aktif duruyor ve şuanda kullanıcı adınız şifreniz ile hizmetlerinizi yönetebiliyorsunuz. 3 adet alan adı barındırıyorsunuz bunlar kapalı mı şuanda?? hayır değiller yani burda hizmet vermeme gibi bir durum yok.

rootman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Firmanın devredildiğine dair kanıt ekleyin @goldengamers; söz edilen firma geçişler iptal edildi demiş ve firma devredildiyse siz hizmet aktifliği ve mailleri bile nasıl görüyorsunuz
Ne kanıtı sunmamızı istiyorsunuz , biz webbir.net adresini devir etmedik webbir.net adresinde bulunan ürünleri müşterileri ve sunucuları devir ettik. ayrıca mail vs. de devredilmişti onu geri aldım şuanda webbir.net adresinden alınmış tüm hizmetler webailesi.com üzerindedir. konunun muhattabı bizler değiliz. tüm görüşmeleri artık webailesi.com üzerinden gerçekleştirmelidirler. bununla alakalı her türlü iletişim kaynağı ile gerekli bilgilendirme yapıldı.
Firmanın bahsettiği geçişler iptal edildi sözcüğü betimleme şekildedir burada "belirtilen süre içerisinde taşınmayanlar için demiş" Müşterinin hizmetinde aksama bulunmamaktadır. kendilerinin hizmetleri aktiftir kullanıcı adı ve şifreler ile giriş sağlayabiliyorlar.