Hocam çok doğal bir sorunla karşı karşıyasınız. Eğer hesabınızda bir mobil onay yoksa, ve sabıkanız varsa, Twitter sürekli olarak hesaplarınızı kilitler. Yani 5 hesabınızdan herhangi birisi -herhangi bir nedenden dolayı- askıya alındığında doğal olarak diğer hesaplarınıza da doğrulama gider. Ayrıca kapanan hesabı bir arkadaşınızla ortak kullanıyorsanız (sayfa gibi) arkadaşınızın SİZİN KULLANMADIĞINIZ hesaplarına da doğrulama gider (extra bilgi)
Seneler önce kapanan Twitter hesabım yüzünden yaklaşık 20-30 tane hesabım kapandı son 3 yılda. Kapanan ilk hesabım şahsi hesabımdı ve ilk başta sadece açtığım şahsi hesaplar kapanıyordu. Ama aradan 4-5 ay geçtikten sonra durup dururken, hiçbir kural ihlali yapmadığım spor sayfam kapatıldı. Bununla eş zamanlı olarak spor sayfamda admin olan başka kişilerin hesabı da kapanmaya başladı. Şu anda ben de mobil onaysız bir hesapla bir işlem yapmaya kalkışırsam (rt,fav) anında hesabıma doğrulama geliyor. Yaklaşık 2 hafta önce yine 7k takipçili küçük hesaplarımızdan biri kapandı ve büyük sayfalarımız ve kişisel hesaplarımız dahil tüm hesaplarımıza doğrulama geldi. o yüzden her hesabımızda AYRI AYRI telefon numarası bulunduruyoruz.
Nedenini sorduğunuz için kendi tecrübelerime dayanan uzun bir yazı yazdım hocam, yazıdan da anlayacağınız gibi tam bir çözüm ben de bilmiyorum. Sadece ileride askıya alınma durumu yaşamamanız için bazı tavsiyelerde bulunabilirim. İleride kapatılması muhtemel hesaplarınızı tekrar açarsanız aynı profil fotoğrafı, aynı telefon numarası, aynı isim, benzer nick (XXXX nickli hesabı xxxx1 olarak tekrar açmak gibi) olarak açmamaya özen gösteriniz. Bu konuda sitedeki genel kanı, yukarıdaki şartlara dikkat etmemeniz halinde Twitter algoritmasının sizi daha kolay bulduğu yönünde. Bu algoritmanın daha önce banlanmış hesapları bulup, hesap açmasını engellemek üzerine oluşturulduğunu düşünüyoruz. O yüzden algoritma sizi tespit ettikçe O HESABINIZDA HİÇBİR KURAL İHLALİ YAPMASANIZ DAHİ eski hesabınızda yaptığınız kural ihlali nedeniyle hesabınızı kapatacaktır. Ancak yukarıdaki her şeye dikkat etseniz dahi Twitter'ın hesabınızı kapatmayacağı kesin değil. Takip ettikleriniz, IP adresiniz, konumunuz da dahil olmak üzere bir çok farklı şeyden de Twitter'ın sizi tespit edebileceğini düşünüyoruz.
Bununla birlikte şunu da söylemem lazım ki Twitter, hesabınızı kapattığı zaman size neden hesabınızın kapatıldığına dair bir mail yollar. Bu mailde 'tekrar hesap açmanız halinde o hesapları da kapatacağız' tarzı bir cümle yoksa endişelenmeniz gereken bir şey yok demektir. Yeni hesap açabilirsiniz. Ancak bu cümle varsa benim yaşadığım gibi 3 senede 30a yakın hesabınızın kapanması gibi bir sorunla karşılaşabilirsiniz

. Bu postta yazdığım her şey şahsi tecrübelerime dayanmaktadır. Kesin bilgi olduğu gibi bir iddiam yok. Forumda bu işin uzmanı yanlışım yoksa @ErayBingol. Ama kendisi de sanırım iş almıyor şu durumda. Yine de belki DM'den iletişime geçerseniz bir ihtimal size cevap verebilir. İyi forumlar.