Dostlar merhaba,pk sı açık sorunsuz bir youtube kanalı arıyorum.Kitlesi türk olursa çok iyi olur.Kanallarınızı pm ile iletebilirsiniz.Yada profilimdeki whatsap numaramdan bana ulaşabilirsiniz.Şimdiden herkese teşekkür ederim.
Hocam konunuzu baltalamak için yazmıyorum kesinlikle ama kanalda organik abonesi olan kişiler kanalı için çok uçuk rakamlar istiyorlar ve de ihtiyaç olmadığı sürece satmıyorlar.Piyasada olan kanalların abonesi organik olanlar daha pahalı satış yapıyor,organik olmayanlar ise pahalı satmakla kalmıyor aynı zamanda kanalınız için ilerde sorun oluşturmuş oluyor.Değerli hocam kanalınızı inceledim sizin ve çektiğiniz içerikler günümüz şartlarında tutacak içerikler cinsinden.Sizin kanalın yükselişi için bir adet etken var o da reklamdır hocam

advords olabilir ve ya başka youtuberların kanallarına reklam verme olabilir kısacası kanal almayı belirlediğiniz miktarla kendi kanalınıza reklam verirseniz daha başarılı olacağınıza inanıyorum.Tabii yine son karar sizin.İyi günler ve bol kazançlar dilerim