Muhtemelen doğrudur. Kira borcunun biriktiği, faturaları ödeyemediğim eve erzak alamadığım çok zor zamanlar oldu. Yeri geldi bebek arabasını bile letgodan yok fiyatına sattım. Şu anda iyi kötü seyyar satıcılık yaparak, makale yazarak, editörlük yaparak geçinmeye çalışıyorum ve şunu söyleyeyim gördüğüm bazı durumlar karşısında benimkisi lüks yaşam bile kalır. Şu saatte bile uyumadan makale yazıyorum. İçinde olmadığınız hayatları sorgulamayın. Bir gün A101 de markwt alışverişi yaparken her halinden sıkıntılı olduğu belli olan bir adam hafifçe yanaşarak abi bebek bezi alacam ama fiyat artmış 3 tl eksiğim var demişti. Yani çok çok zor şartlarda yaşayan daha doğrusu yaşayamayan insanlar var.. Doğru olmamasını umut ediyorum ama çaresizlik insana herşeyi yaptırır. Komşusu açken tok olan biz değildir diyen bir peygamberin ümmeti olarak aynı apartmanda kapı komşumuzu bile tanımadığımız bir dönemden geçiyoruz maalesef. Çok zor zamanlar, Durumu olan arkadaşlar bu kardeşimize yardımcı olurlarsa iyiniyetleri dolayısıyla büyük sevaba girerler. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun...