DemirayBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kurumların sana katkısı olur. Şehre etkisi fazla olur. Bugun bilinen bir üniversitedeki akademisyenin referans mektubu ile iş dünyasında edinebileceğiniz yer ile sıradan bir üniversitede yer alan hocanın size sağlayacağı imkan bir olmaz. Şöyle örnek vereyim. Anadolu üniversitesinde bir hoca sayesinde iş sahibi olan bir öğrenci 400 bin liralık eksper işini ilk seferinde aldı. Örneğin batmanda bunu sağlayabilecek tek hoca yok. Zaten üni her şeyi öğretir demiyoruz. Üni sana temeli verir geliştirmek senin elinde ama iyi bir üninin ve akademik kadronun sana sağladığı nimetleri normal ünilerde pek bulamazsın.

Beykentte de okudum sınıf arkadaslarım hocalar sayesinde öğrenciyken eczacıbaşı olsun mng olsun daha nice büyük şirketin patronları ile iş için masaya oturabildi. Nedeni ise akademisyen olan kişi sektörde inanılmaz saygın biriydi. Bunu herhangi bir il üniversitesinde yakalamak inanılmaz zor
Beykent dediğiniz ya Ayazağa ya da semt olarak Beykent mi? İki vakıf universitesi yani...
Bu da sizin görüşünüz saygı duyarım. Ben yine de her şeyin bireyde olduğunu düşünüyorum. Siz kalite kastıktan sonra size iş olanağı ayarlamalarina gerek yok.Bildiğim Beykent univ. ise bu şuan o semtteyim zengin ailelerin çocuklarının cirit attığı Beykent. Hayırlı geceler.


Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bugun gordugum en sacma sapan mesaj ! Yazdigimi anlayacak anladi, sana da cevabini benden once vermis.
VIZYON'dan bahsedince YDS de 80+ almak olarak anliyorsaniz o zaman size kotu haberlerim var...
Bu arada HACETTEPE mezunuyum. Baska sorun var mi kardesim?
Üslup ve egonuzdan ötürü cevap vermemeyi yeğlerim keza değmez. İyi geceler.