Aspagro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçeceğine elbet inanıyorum.Tabi ki bu olayın cinsiyet ile alakası yok her cinsten karakteri bozuk insanlar olabiliyor.Benim içimi parçalayan şey ise gayet normal bir şekilde ayrılmak istemesi ve ihtiyacın olduğu zaman arayabilirsin kelimesi,bu cümleden sonra kötü birşeyler dememek için zor tuttum kendimi.Ayrılırken bile kalbini kırmak istemedim
Sıkıntılı bir durum farkındayım . Vardır sebebi . Aslında şu yazdıklarını yani ayrılma tarzını başkası yazsa sen okusan anlarsın neden öyle rahat ayrıldığınıda işte , insan kendi başına geleni göremiyor maalesef . Ya daha fazla senelerini versen ne yapacaktın . Gerçekten şunun farkında ol Allah’ın sevdiği kulusun ki kendi arayıp ayrılmış . Şuan üzüntün kendine zaten öyle bir insan İçin neden bu kadar fedakarlık yaptım diye kafanı duvara falan sürtmek isteyebilirsin . Sürtme . Güzel bir tecrübe bu . Üzülmekten de korkma . Çünkü afedersin sana bunu yaşatan kişi gibi hayvan değilsin duyguların temiz ve gerçek . Üzül aç müzik ağla . Ama işin sonunda diğerlerinin de dediği gibi bunu yararına kullan hırsa dönüştür ve hedeflerin için yaşa.