Siz Harvard mezunu musunuz?
Ne alaka yahu şimdi. Gerçekten gece gece çok alakasız mesaj çıkıyor.
Memleketimde üniversite var ama eskişehiri tercih ettim hem akademik olarak iyi idi hem de öğrenci yapısı olarak iyiydi ülkenin dört bir yanından insan tanıdım ve birçok konuda fikrim değişti işe bakış açım değişti bilmediğim birçok şey değişti.
Lakin aynı bölüm memleketimde de vardı ama okusam yine üniversite öncesi ben gibi olan insanlarla oturup kalacaktım ve vizyon anlamında su andaki gibi bir gelişme sağlamayacaktım. Katıldığım birçok etkinlik konser seminer vs yararlanamıcaktım. Bunları yaşamak için harvard mı gitmem gerekiyor? Söylediğinizin bir gram temeli yok.
Konuyu açan kardeşime ısrarla diretiyorum. En başarılı olmak için bir senenin heba et. Özellikle istanbulda kallavi üniversitelerde okuyan yazılımcıların tamamı R10da yoktur neden biliyor musun? Çok daha kaliteli bir yaşamı daha iyi bir gelirli hayatı o okul sayesinde yurt dışında kazanıyorlar. Ticaretin sadece bir senelik beklesin.
Senin yaşında olsaydım şu an 1 saniye ne telefona ne bilgisayara ne gezmeye ne sevgiliye işe kafa yormaz zaman ayırmazdım