Amacım devlet de bir yere girmek asla olmadı hocam, sadece 4 yıl bir üniversite okuyup çalışıp masraf yaptıktan sonra boşta kalmaktan çekiniyorum. Bu kadar emeklerin boşa gitmesini 4 yıllık bir zamanın da heba olmasını istemiyorum. Bu sebepten dolayı çevrede de bakıyorum atanabilen insan yok.
Kesinlikle devlet eleştirisi ile ilgili bir şey söylediğiniz için yazmadım. Kendinizce haklısınız ve suçlusu da siz değilsiniz. Üniversitelerin insanları geliştiren ve orada geçirdikleri her anı değerlendirme gayretini insanlara aşılayan mekanlar olması gerekirken birçok insanın sadece evden kaçmak için mazeret haline getirdiği, birçok insanın vakit kaybı olarak gördüğü süreç olarak aklımızda yer edinmesi bir üzücü. Ne yazık ki çoğu insan bu durumda ülkemizde.
Ek olarak belirtmeliyim ki ilgi alakalarınızla ilgili bir bölüm tercihiyle hayatınıza çok güzel renkler katabilirsiniz.

Hayatta para kazanmak ve geçimini sağlamak gibi önem arz eden gereklilikler olduğu kadar insana güzellikler katan şeylerinde çok faydası oluyor.
Bu mesaj için son ek

Bu konuyu açık içimi dökmeme vesile olduğunuz için de ayrıca teşekkür ederim. Başarılar dilerim.