hocam tebrikler herşey BİR adım ile başlar siz ilk adımı atmışınız.Allah yardımcınız olsun.Uygulama var ise hemen iddireceğim destek bizden olsun.
Çok teşekkür ederim hocam ilk adımımızı attık bakalım Allah razı olsun

Uygulamalar şuanda hazırlanıyor hatta ürün girişlerini yapıyorum şuanda 1 hafta içerisinde yayına almış oluruz diye düşünüyorum
tebrikler

hayırlı bol satışlar. ilklerde çok iş yapamasanız da üzülmeyin. ilk 6 ay hiç bir işten birşey beklemeden çalışmak gerek.
Çok teşekkür ederim

Kesinlikle dediğiniz gibi 2-3 ay gibi bir süreçte bir beklentim yok zaten insanların alışması,güven sağlamamız biraz zaman alacaktır illaki
Hayırlı olsun yalnız acele etmeyin insanlar alışsın güvensin. ilk 6 ay kesinlikle bir kazanç beklentiniz olmasın. Sadece ay ay yükseliş var mı gelecek görüyor musunuz buna bakın.
Öncelikle çok teşekkür ederim

Dediğiniz gibi bir kaç ay bir beklentimiz yok zaten fakat ivmelenmeye bakacağız gidişata göre yatırımı arttıracağız.Düşük bütçe ile girmemizin sebeplerinden biriside bu
Hayırlı olsun hocam, güzel bir girişim şu an bir çok yerde bir çok kişi bu işe giriyor. Önemli olan ilk olmak ve kaliteli hizmet vermek.
Evet hocam şuan özellikle karadeniz bölgesinde bu tarz hizmet veren uygulamalar yok.Yerel marketler whatsapp üzerinden yapıyor bu işi fakat dediğim gibi uygulamaya denk gelmedim henüz bu taraflarda
Hayırlı olsun , ALLAH Utandırmasın hayırlı bereketli kazançların olsun inş.
Amin hocam çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun
Hayırlı olsun Allah utandırmasın

Uzman ellerden çıkmış proje
Allah razı olsun hocam çok teşekkür ediyorum

Forumdan bir çok tasarımcı hocalarımızın emeği var proje forumda ne kadar kaliteli tasarımcılar olduğunuda ortaya koyuyor