hep
@fatii; nin panelini kullandım. Sorunsuz işlemler yapıldı. Adamlar işin hakkını veriyor cidden. İçinden "Piyasayı bi dolanıyım, acaba daha uyguna varmıdır?" dedim. baktım. 1 kişi gördüm. 30TL yükleyene 5TL bizden kampanyası başlattı R10'da. bi yatırıyım dedim 30 lira kimseyi üzmez. Aldım 5 liramıda verdi saolsun arkadaş ama. 100 beğeni atıyorum 50 geliyor diğerleri yok. para iadesi istiyorum vermiyor. politika falan filan diyor.
velasıl kelam 3-5 kuruş için kendinizden başkasını üzmezsiniz. Bilmiyorum SMM panellere karşı bir ön yargı oluştu içimde. 3-5 kuruş fazla veriyim de kaliteli hizmet alayım adam akıllı destek alayım mantığına döndüm.
Söz meclisten dışarı belkide ben çamura batmışımdır. R10'da diğer SMM arkadaşlar iyidir bilemiyorum. Ama 1 kişi yüzünden 100 kişiye küsmek oluyor burada.
İşini düzgün R10'daki tüm herkese teşekkür ederim. @fatii;
'ye de teşekkür ederim işini düzgün yaptığı için.
Taksici gibi hocam bazısı iyi bazısı kötü yapacak birşey yok 😊 ben iyi taksicilerdenim bu arada 😂
sen karşının taksisisin ne işin var burda
(Bu bir şakaydı)
Kesinlikle katılıyorum. Smmturk bana hiç sorun yaratmadı şu ana kadar. Ama diğer smm panellerİn ucuza koyduğu servisler hizmet vermiyor, boş yere paramızı bloke ediyorlar.
Karışının taksisi olsakta onca yolu geldim geri boş mu döneyim 😂😊
şeytan diyor - puanı ver geç. Ama diyorum ki len 30 lira içinde adamı ekmeğinden etmeye deymez.
Yakında bu eksik gönderim ile ilgili konu açacağım kanıtları ile birlikte bir çok paneli patlatacağım.
Maalesef arakasında çok adice bir olay dönüyor...
Konu sahibi arkadaşa katılıyorum.
@fatii; karakteriyle, desteğiyle işinin hakkını veriyor. Üzmüyor.
Kesinlikle öneririm.
@fatii; denildiğinde akan sular durur, rakip olarak görünsek de dostluktan öteyiz ha ben ha o farketmez
Bir gün bana da teşekkür konusu açılır mı acaba
kaç yıldır web işi içindeyim smm panel sektörü kadar yoğun bir sektör hayatım boyunca görmedim. hiçbir alanda yok. bu kadar çok insanın hizmet verdiği yerde mutlaka iyiler olduğu kadar hatta daha fazla kötü insanlar çıkacaktır. ( işini iyi yapmayanlar )
bahsi geçen arkadaşı tanımıyorum ama ticarette şöyle bir şans tanınmış kendisine,müşterinin arada başka yerlere gidip hizmet alması, işini iyi yapan biri için her daim makuldür ve olumludur. verdiğiniz hizmete güveniyorsanız bırakınız gitsinler.
smm hizmeti veren herkese bol kazanç, hayırlı işler. büyük bir organizasyon olduğu için karşımıza almayalım panelci arkadaşları
şu forumda
@fatii; kadar sevilsek yeter be :d kral adam vallahi.
@fatii; aylardır ilmik ilmik dokuduğumuz destek sistemimiz, gerçekten harika oldu.
Bunca mutlu insanı görmek benide mutlu etti.
Ne diyelim elimize sağlık..
Herkese teşekkür ederiz...
@fatii; candır. Smm işim olsa ilk ona giderim, forumda tanıdığım nadir temiz insanlardan
hepinize tek tek teşekkür ederim. Normalde forumda aktif herkese hızlı cevap verirdim. Şuan köydeyim 😂 köyde şebeke yok biraz forumda takılamıyorum günde ancak 1-2 sefer bakabiliyorum. Gerçekten smm sektöründe 2 yıldır varım ve sektörde hep inişli çıkışlı durumlar oluyor tabi ki servisler patlıyor eksik gönderimler oluyor. Rakiplerimiz çok fazla ama hepsi ayrı ayrı değerli nadir bir kaç siteden başka genel anlamda işini güzel yapan smm paneller var.
Smmturk.net olarak işimizde son 4 ayda büyüme sağladık normalde 1 yıldan uzun süre tek başıma destek verdim son 4 ayda olan büyümede müşterilerimin mağdur olmaması için toplamda 4 kişi sabah saat 10 dan gece 3 e kadar destek ekibi oluşturduk. Eksik gönderim hiç bizde olmuyor demek imkansız oluyor ama biz genelde sorun bizden kaynaklıysa iade konusunda hiç sorun çıkarmamaya özen gösteriyoruz. Sonuçta bir iş yapıyoruz sırf para kazanıyorsan ve sana karşı taraf güveniyorsa onun güvenini boşuna çıkarıp sağlayıcı iade etmiyor bizde iade edemeyiz gibi bir mantıkla yola çıkamazsın. Alışveriş yapan kişi senin siteni tanıyor sağlayıcıyı tanısaydı ve güvenseydi sağlayıcıdan alırdı. Smm sektöründe çok kar ettim çok müşterinin iadesini yaparak zararda ettim. Ayrıca smmturk aldıktan sonra smm sektöründe içerdeki ücret iadesi konusunda hiç bir sorun çıkarmadan ilk şartsız bakiye iadesi konusunda hiç bir zorluk çıkarmadık. İade talebi açılan her desteğe en geç 24 saat içinde ödediği kanaldan iade sağladık. Hep müşteri odaklı olmaya devam edeceğiz. Ve böyle konular gördükçede mutlu oluyoruz çok teşekkür ederim.