wisex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba herkese hayırlı geceler;
25 yaşındayım ve 2009 yılından beri çeşitli webmaster platformlarında bulunuyorum.

Her yolu denedim çeşitli kazançlar elde ettim vergisini ödedim ancak vergimi vererek yasal mevzuata uygun aylık 4 haneli kazançlar elde edip banka hesaplarıma giriş çıkışlarda problem yaşamayacağım düzenli bir iş, yatırım veya ortaklık fikri arıyorum.

Becerilerim:
11 yıldır web tasarım , grafik tasarım , sosyal medya danışmanlığı yapıyorum.İyi derecede Wordpress ve HTML, başlangıç düzeyinde Bootstrap 4 ve PHP biliyorum.

4 yıldır Adobe Photoshop, 2 yıldır Adobe After Effects ve 3 aydır Adobe XD ile çalışmalar üretip freelancer olarak satışını gerçekleştiriyorum.

Kendime ait websitelerimde blog yazıları ile bilgi paylaşımı yapıyorum.

Google Adsense ve diğer dijital reklam platformlarının çalışma mantığına bağlı olarak onay ve kazanç arttırma hizmeti sağlıyorum.

En önemlisi işimi severek yapıyorum.

Bütçem:
xx.xxx
Hocam şu piyasada kendi işinizi yapmaktan ziyade donanımlı olduğunuzu düşünerek sağlam bir şirkette danışmanlık vb. pozisyonlarda canınız sıkılmadan çalışırsınız. Naçizane önerimdir.