Bak söylüyorum iyi yazılımcı bulursanız kaçırmamanız için. Adama zırt pırt yazmayın. İşi verin süre isteyin zamanı gelince yazın. Yeri gelince revizeyi dile getirin; ama önce o iş bitsin. İş sürecindeyken birşeyler bildirmeyin. Bugün verin ne zaman biter? Haftaya. Haftaya kadar sizde takip edin... zamanı gelince dile getireceklerinizi dile getirirsiniz. İyi yazılımcı kararında fiyat ister bence. Biraz karakterle de alakalı. Bir yazılımcı için zaman çok değerlidir. Bakın yazılımcı diyorum; piyasadaki 200TL’ye site yapanlardan bahsetmiyorum. O değil... adam heleki freelance çalışıyor ise günlük/saatlik belli bi ücreti vardır kafasında sana ona göre fiyat biçer. Ayrıca bi yazılımcıyla konuşurken siz konuşmalarına bakın. Çok ilgiliyse kaçın, çok ilgisizse de kaçın çünkü ilgisiz adamın başı kalabalıktır o işi aksatır... çok ilgili olan da biraz korkutur adamı. Yaparım der yapamaz vb. Orta karar olsun herşey. Başından her şeyi konuşun. Madde madde iletin. Ben bana bir şeyin sonradan belirtilmesine gıcık olurum mesela. Ya bi yapı değiştirmem gerekir yada fiyatı değiştirmem. E bu sefer çekinirim fiyatı değiştirmeye çünkü anlaşmışımdır karşımdakiyle falan filan...

öneri: iş başka dostluk başka derler. Çok samimi olmayın, selam sabah Merhaba yeterli. Bırakın işini yapsın adam. Sonra arkadaşlık kozundan yararlanan yazılımcılar oluyor bir şey istediğinizde