Selam arkadaşlar yazmayım yazmayım dedim ama yine duramadım 2015 yılının sonundan bu yana pinterest işi yapıyorum dünya paraları kaldırdım ve halada kaldırıyorum,nemi yapıyorum şuan pin to pin spam

zamanında bu sektörde sayısız adama bedava yardımım desteğim oldu ama ne oldu sonra bana kazık attılar insanoğluna iyilik yaramaz.
Şimdi pinterest son 1 ay önce yaptığı güncelleme ile alemde kim varsa ipini çekti ve oyun dışına attı,iyi oldumu evet çok güzel oldu hemde artık bu saatten sonra ustalar kazanacak

Şimdi birileri baktı'ki pinterestin suyu çıktı eski paralar değil kuruş gelmiyor hemen pr vs şeyler satmaya başladılar,Her zaman derim pinterest asla bitmez asıl şimdi başlıyor.
Size diyeceğim arkadaşlar ben 5 yıllık deneyimim ile şuan pinterestten aylık 50 bin kaldırıyorum ve o kadar basitki millete bakıp gülüyorum resmen. Artık yardım etmiyorum neden ? zamanında herkesi dost bildik yardım ettik ne oldu kazık attılar zamanında insanlık yapsalardı bende burda çatır çatır son taktilerimi insanlık namına paylaşırdım.Bu arada şimdi birileri çıkıp altta yazacak yok proğram satacak yer yapıyor falan filan

Profilime bakın kimseye proğram yazılım hiç satmadım gerekte yok çerez paralarına kazandığım bana yeterde artar bile.
İyi niyetli temiz düşünen arkadaşlarada sözüm pinterest bitti şu oldu bu oldu inanmayın pinterestte şuan olan trafik ve para hiçbir yerde yok biraz kafayı çalıştırırsan deli paralar kazanmak için tam zamanıdır umudunuzu kırmayın kimsedende yazılım bot almayın gerek yok size ufakda tüyo vereyi wp automatic ve p.a ile kral olursun kral işi bilirsen herşey otomatik hemde.
Neyse bu kadar yazdık alta 2 saat önce çektiğim analytics görseli atayımda gözünüz açılsın sevgiler

SAAT VE TARİHE İYİ BAKIN