bu konular ve benzer bir kaç konu içerisinde ara sayfalarda kalmış o kadar yararlı bilgiler var ki.
bazen bir şey tutturursun, bunu bilen var mı diye düşünürken yukarıdaki konular gibi konuda çıkarı olmadan paylaşılır ama yorum yapan bile olmaz

halbuki sen zaten o yöntemi kullanıyor ve kazanıyorsundur. sadece gülüp geçersin.
çok değerli kişiler çok çok değerli şeyler paylaşıyor. sadece bir kişiden her şeyi almayın. herkesten bir iki şey kapın ki hepsinin ötesine geçin.
@pinbtc ben buradan teşekkür ediyorum kendi adıma.
rica ederim hocam. biz bunları konu açıp anlatmaya kalktığımızda özellikle kendini belli eden bikaç kişi var ki hemen saldırıya geçiyorlar. bende tümü engelli zaten ama herkesi bu sektörden soğutmak için büyük çabaları var. paylaşım yapanlara, bi şeyler anlatmaya çalışanlara hemen saldırmaya başlıyolar. soğutuyolar insanları 2 kelam söz söylemekten. neden? çünkü senin söylediklerin onlara göre değersiz, çöp bilgiymiş bunları yazdığın için senin amacın prim kasmakmış vs vs. örneğin daha bugün bu kategorideki moderatörün yazısını gördüm üstüme alındığım için adama mesaj attım. kimi kastediyosun diye, dönüş bile olmadı. yani kategorinin modları bile ortaya laf koyup gidiyor, millet de söz söylemeye çekiniyor sonrasında. ulan ben çöp bilgi mi veriyorum acaba, sadece okusam mı forumu hiç bi şey anlatmadan şüphesi doğuyor. ama bilmiyolar ki bu kategoride sadece işin membahları yok, yeni yeni başlayan ve öğrenmek isteyen de var. onlara faydası illa ki oluyor. yahut biliyolar ama kendileri dışında başkası uğraşmasın istiyolar bilmiyorum. çok can sıkıcı bi ortam mevcut. yine başka bi örnek. konu açmışım, görsel özgünleştirme üzerine beyin fırtınası yapalım diye. altına uzun uzun yazmışım şu şu muhabbetlerden ötürü görsel özgünleştirme meselesinin üzerine düşmeliyiz gibisinden. adamın biri kalkmış şey diyor. bak hiç alakası yok ama konuyla. " ya kardeş sen de sürekli öyle bi konuşuyon ki millet sancak çok bi şey kazanıyon ama bence hiç bi şey kazandığın yok " bla bla. diğeri onu alıntılayıp " aynen aynen bunlar böyledir işte her yerde sesleri çıkar kendilerini göstermeye çalışırlar ama sorsan bi halt bildikleri yoktur ne kazanıyosun desen gösteremez bi şey. benim bildiğim tek bi şey varsa para kazanan adam gelip burada anlatmaz " cart curt. bunları yazıyo adam. bunları reportluyosun. mod gelip konuyu komple kilitliyor adamalara işlem yapmak yerine. konu bitiyor. şaka mı arkadaş bu? çözemiyorum.