bellikt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşini hakkıyla ve doğru yaparsan hapis filan hikaye. Kurumsal firmalarda bu iş doğru yapılıyor sirkülasyonda fazla. İş olanağı çok iyi kesinlikle tavsiye ederim. Ben ISG yüksek lisans mezunu B sınıfı ISG uzmanıyım
MyPusula adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çogu sözel bölümden iyidir
ichtyandr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence okunabilir.
sivas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kayınçom okudu bitirdi sonra sinava calisti uzman oldu maaş piyasasi 2600 3300 arasi c sinifi oluyorsun ve iş bulmak zorun zoru AOF de var 2 yillik bu nedenle yogun bi yigilma var 2800 isten cikiyorsun yerine 2600e eleman buluyorlar b ve a sinifi iyi para alir ama onun icinde sinav ve 3 yil gecmesi gerek bu nedenle iyi araştir fizyoterapist ve yazilimci olarak calisip extra 2.yil aof okuyup bu işi yapanda 2 tanidigim var
mrsypk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam mühendislik okuyan herkes isg uzmanı olabiliyor o yüzden günümüzde isg uzmanı olmayan sayısı çok az benim size önerim radyo televizyon değil. Görsel iletişim ve tasarımıdır.
Fringe21 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hazır konusu açılmışken isguvenlikuzmani.com domaini bende almak isteyen olursa iletişime geçebilir

Senin konuna gelecek olursak kendim mühendisim ve iş güvenliği uzmanıyım fakat uzman olarak çalışmıyorum. Hem mühendis hem İSG'ci olarak çalışabileceğim bir yer olursa yaparım yoksa sadece uzman olarak çalışmayı düşünmüyorum. Araştırma yaparak İSG uzmanı ne iş yapar öğrenebilirsin ve aklına takılan soruları pm ile sorarsan yardımcı olmaya çalışırım.
karpowership adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İSG iyi bölümdür ama asla kurallarından taviz vermeyeceksin. Şuanda İSG cilerin birçoğu patronun adamı. Hakkıyla yaparsan işini, tabiki el altından para tatlı gelmez ise size güzel bir meslek.
Baykan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bitirseniz bile isg uzmanlığı yapmanızı tavsiye etmem. Olası bir iş kazasında ilk suçlanacak kişi sizsiniz bilginiz olsun. Yükseksekten sonra direk b sınıfı olarak çalışabiliyorsunuz fakat aldığınız para yaptığınız işin sorumluluğunu yanında sıfır. Ayrıca isg size bir statü yada mevki katmaz sadece defter doldurup imza attırır bilginiz olsun.
haber58 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Onun yerine sosyal güvenlik okuyun ... Atanma sorununuz olmaz ...
Sanırım bu bölümü okuduktan sonra kalan tek şey biraz şans diyebilir miyiz? Bölüm güzel ama iş açısından şans gerektiriyor gibi anladım yapılan yorumlardan. Ben kendim şu an özel bir hastanede güvenlik görevlisi olarak çalışıyorum, okulu bitirip güzel bir iş sahibi olmak istiyorum.