gokhans19 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkesin ihtiyacı kendine. Sizin gülüp geçtiğiniz şeyler için sabah akşam gözüne uyku girmeyenler vardır.
Sabahlara kadar uğrunda uyumadığınız herşeyi çalabilir misiniz? Bu hakkı kendinizde görür müsünüz?
Sizin mantığınızla hırsızlık çok normal bir şey o zaman, bir gün bir malınız çalınırsa polise gitmeyin demek ki hırsızın ihtiyacı varmış deyin.
Hırsız da dol@ndırıcı da kendi hayal ettiği hayatı yaşamk için bunu yapıyor.
Sadece çalışıp bedelini ödemek yerine başkalarının çalışıp edindiklerini kısa yoldan çalmayı tercih ediyor.

Benim de sabah akşam bir yat alıp akdenize yelken açma hayalim var.
Bir yelkenli mi çalsam ben de?
Bizim çocukluğumuzda amiga500 commodore64 vardı.
Biz kimsenin bilgisayarını çalıp bilgisayarla oynamak bizim de hakkımız demedik )))

Bilgisayar almaya parayı bulan oyun almak için de para biriktirecek.
Nereden bakarsanız bakın bu iş yanlış.
Yanlış olduğunu bilirsiniz ve yaparsınız buna bir şey demem, herkes her doğruyu yapmaz.
Ama yanlış olduğunu kabul etmeyenle sonuna kadar tartışırım çünkü eğer hırsızlığın normal olduğunu söylüyorsanız dol@ndırıldığınızda ya da malınız çalındığında demek ki o insanın ihtiyacı varmış diyeceksiniz.

Bir adam kendi 10 milyon dolarını harcayıp bir tersane kuruyor.
İşçi çalıştırıyor ham madde alıyor ve ortaya bir yelkenli tekne ortaya çıkarıyor.
Bir adam kendi 10 milyon dolarını harcayıp bir yazılım şirketi kuruyor.
Yazılımcı tasarımcı çalıştırıyor lisanslar alıyor patentler alıyor ve ortaya satılacak bir oyun çıkarıyor.
Bu oyunu parasını vermeden çalarak kullanmak ile bu yatı parasını vermeden çalarak kullanmak arasındaki farkı bana anlatın lütfen ))))