bserdogan48 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dünyada sadece iki kişinin bildiği, bütün dünya makale pazarında devrim yaratacak bilginiz var ve daha önemli işinize mi odaklanıyorsunuz? Bu sistemde sadece makale satsanız istediğiniz paranın 1000 katını kazanırsınız, yine umut tacirliği, yine adam kandırmaca...
Ben bu işin avantajını da dezavantajını da yazdım konuma. Bu işi elbette ki yapabilirim ancak r10'da makale satışından düşündüğünüz kadar büyük bir gelir elde etmeniz imkansız. Kaldı ki benim buna harcayacak zamanım da yok. Projemi nasıl değerlendireceğime de bırakın ben karar veriyim. Daha önemli bir işim de var evet. Kazanç potansiyeli bu projeden kat be kat daha büyük. Ufkunuzu biraz genişletin derim tercüman bey.
ayhanteke07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam yanlış anlamayın arkadasinda dediği gibi elinizde böyle değerli bir altın bilezik var iken insanın başka işle uğraşası pek gelmez bence işin içi nedir bilmiyorum konunuzu da baştan sona 2 kere okudum, dediginiz gibi bir sistem ile 3 site açılıp 1k içerik eklense hayatınız boyunca çalışmanıza gerek bile olmaz belkide, konuyu uzun uzun yazmışsınız ama bence çok eksik var bir kaç makale örneği atın en azından yada gerçekten vay be diyeceğimiz birşey olmalı ki 24 içerikli 25 30 hitli bir siteye sisteminize o kadar para vermeye ikna olsun insanlar.
Haklı olabilirsiniz hocam yapıcı yorumunuz için teşekkür ederim ayrıca. Bu işin bir altın bilezik olduğunun ben de farkındayım. Ancak bu işte DEZAVANTAJLAR noktasında belirttiğim gibi anahtar kelime ve başlık seçme hakkınız yok. Dolayısıyla birkaç site kuruyum içine içerikleri basıyım demek kolay olmuyor. Bunlar zaman isteyen şeyler. Bu projenin şöyle günlük 1000-2000 organik hit yapması için de çok fazla içerik girmek gerekir. Buna vaktim zamanım olmadığı için satıyorum. Eğer örnek makale isteyen olursa benim için sorun değil eğer ciddi bir alıcıysa uygun dille bunu belirttiği sürece göstermeyeceğim demem.