serhat67 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam değerli bilginizin ortaya çıkmasına neden olan o kanıt resminize ilk yorum yazan kişiyim sonradan görüyorum ki konuyu buraya taşımışsınız.

Öncelikle şunu söylüyorum. Güven kavramı dediğimiz şey çok boşta kalan bir unsur. Şayet güvendiğiniz kişiler sizin sektörünüze girmeyecek diye söz alıyorsanız bu durum bir zaman sonra patlar diye düşünüyorum. Ben bu gibi bir durum da öncelikle kendinizi düşünmeniz gerektiğini daha doğru olduğunu düşünüyorum. Tavsiyem şu,

Falanca bir sektör ile site açarak onun üstünden kazanç elde edip bu site ile eğitim vermenizi tavsiye ederim. Böylelikle uzun zamandır uğraştığınız sektörü ifşa etmemiş olursunuz. Daha doğrusu kafanız rahat olur. Madem diğer sektörler ile de kazanç elde edilebilir rahat bir şekilde o zaman bunu siz yapın. Karşıdaki kişiden beklemek sizin açınızdan sağlıklı olmaz ve boş bir güven olur kanısındayım.

Gördüğüm kadarıyla çok ciddi bir talep oldu ve olacak da. Bilgi değerli birşeydir hocam. Birde duygusal davranmayın. Ticaret de güven kavramı çok çocuksa bir durum. Bunu bildiğinizi düşünüyorum. Yani Buna güvenerek kendi evinizin odalarını paylaşmayın derim. Umarım forum için faydalı bir süreç olur.
selam hocam,

misal bugün ilk tam gün eğitimimizi verdik, sabah 10 dan neredeyse 5 e kadar, beklediğimden çok daha verimli geçiyor, ben eğitimden mutlu olan bir tipim, kendisi de yazabilir herşeyi canlı canlı gösterdim, @ReCRuit; eğitim hakkında yorumlarını rica ederim hocam olumlu olumsuz herşeyi yazabilirsin, r10 lobim olmadığı için tanıdık kimseye yazdırmıyorum, yazdıramam. Arkadaş mesajını bıraktıktan sonra dekontu da ben eklerim

diğer konuda eklediğim video kanıtlı
https://streamable.com/yax4ci