Bizde aynı şekilde iş verenler için aynı konuyu açabiliriz, öyle insanlara denk geldim ki, sabah saat 6'da uyanıp yazılımına devam etmemi isteyen mi dersiniz, zamanında yetişeceği halde o gece uyutmayıp sürekli soru soran mı dersiniz, bu işi yapana şu kadar para yapınca da ya bu para bu işe fazla sanki diyen mi dersiniz. Sanki adamı satın almış gibi tavırlar gösterenler mi dersiniz.

Bide kardeşim sen yap para mühim değilciler var. En çok karşılaştığım insan tipi budur, parası bol olan, iş bitince bi anda batar bu insanlar.

Bu tip insanlarla karşılaşınca, iş dışında bulaşmak istemiyorsunuz, şahsen ilan bölümlerinde gezmiyorum bile çünkü insan sinir hastası olur ancak iyi insanlara da denk gelmedim değil.

Aylarca yıllarca html,css,php,js öğrenelim ve bunlarda uzmanlaşmak için yıllarımız geçsin sonra kopyala yapıştır şeye 2k fiyat çekmiş oluyoruz, syntax biliyorsanız siz kopyalayıp yapıştırın o zaman, her işin bir zorluğu, öğrenme süresi, emek verme oranı vardır.

Yazılımcı arkadaşlara tavsiyem, kendi projelerini geliştirsinler, varsın projeleri satılmasın veya ilgi görmesin, hiç değilse emeğiniz ile ortaya bir sanat eseri çıkabiliyor.