Merhabalar arkadaşlar. R10'u belkide 5 senedir sürekli takip ediyorum ancak aranıza yeni üye oldum. Yazılımcılar ile her zaman sorun yaşıyorum ve işini düzgün yapan yazılımcının çok az olduğunu düşünüyorum. Çoğu kişi çok basit yazılımlar için(internetten copy paste bulunabilecek seviyede) bile 2000-3000 TL civarı para istiyorlar. Parayı veriyorsun ondan sonra da yaptığı şeyde bir sürü hata çıkıyor. Onlara inat 0 yazılım bilgim ile bazı şeyleri kendim hallediyorum. İşini düzgün yapan arkadaşlar üzerine alınmasın onlara asla sözüm yok ancak durumlar bundan ibaret.
İkinci bir olayda mesajlara çok geç cevap vermeleri. Herkesin yoğunluğu olabilir ama kardeşim 2 saniyelik bir cevap yazıcaksın çok basit okuyup 5 saat sonra yazarsan bu adam senle neden çalışsın?
Bence artık piyaya işimi düzgün yapıyım herkesin işi görülsünden çok karşıdaki kişiyi nasıl yolabilirime dönmüş gibi gözüküyor. Sonra neden hintli yazılımcılara gidiyorlar diye soruluyor. Bence herşey ortada. Adama çok para kazanacağı bir ortalık teklif ediyorum ancak ona da yanaşmıyorlar.
Okuduğunuz için teşekkürler, başımdan geçenleri anlatmak istedim işini düzgün yapan yazılımcı kardeşlerimizin başımızın üstünde yeri var.
Teklif ettiğiniz ortaklık geçerli mi?