düzeldi ancak mesaj verdiler inceden. Geçen bir cam balkoncu geldi "şehir ismi cam balkon" yazınca çıkmak istiyormuş. dedim fakirler google kullanır? adam şaşırdı. google benim gözümde biten ve hitinin 5 kuruş faydası olmayan bir sistemdir. Bas abi sosyal medyadan reklamı gelsin müşteri ama düzenli ver 1 senede oturur sistem. "şehir ismi elektrikçi " yazdıgında 3 sırada olan site 6. sıraya düştü diye adwords basan adama aynı şehirde "köylü mehmet ağa" googleye adowrds tıklama programı satın alıyor benim müşterinin bakiyesi tükeniyor.adam iade alamadı. kafalar pırıl pırıl. eskiden parasını alır reklam yapardım . şimdi işe ortak oluyorum. ürün kaç para baba "1000tl" masraf ne kadar abi" 500" tl kar ne kadar 500 tl . şimdi 250 tl si benim 250 si onun adamında işine geliyor. Adama buradan wordpressçiyle anlaşıyorum 250 tl ye site yaptıroyırum full maksat sitesi yok demesinler. müşteriye yazıyorum 400 tl 150 tl öyle kaldı. 2 ay reklam verip 0 dönüş aldım reklamdan 2 bin tl param gitti 3. ay iş çoştu 2 ayın zararı çıktı. Artık googlenin bana vereceği bir şey kalmadı. Babam bile ensonhaber uygulaması indirmiş. Googleye haber bile yazmıyor. Bu kadar seo masrafı boşa geliyor. E-ticaret sitelerinin işi bitmiş alayı n11 hepsiburada trendyolun komisyonunda ezilmiş. 3 tl karla çamaşırlık satan adam gördüm. Dedim Allah selamet versin. Forum Ahalisine seslniyorum. 50 bin tekilli kadın sitenizin size faydası 0 artık ürün satamıyorsanız. Adsense günde 500 tl verse zengin olacağını sanan binlerce emekçi var bu forumda. kendinizi ezdirmeyin.
aynen istanbul cam balkon yaz yaz dur reklam ver ver dur.