ShakiraTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam merhaba. Öncelikle yeni işiniz hayırlı olsun. Umarım bol kazançlı olur. Ancak naçizane ufak bir eleştirim ve önerim olacak.
2 defa TÜBİTAK 1512 BİGG girişimcisi oldum. Bu vesile ile de çok fazla eğitim aldım. Eğitmenlerden birisi bize bir kitap önerdi. Bende bu kitabı size öneriyorum. (https://www.kitapyurdu.com/kitap/sif...li/396833.html )
Bu kitap yapılmayan bir işi yapmak sizi sıfırdan-bire yapılan bir işi yapmak ise sıfırdan-sonsuza götürür temasını işliyor. Sizde bu işi yaparak sıfırdan sonsuza giden belirsiz bir yola girdiniz. Büyük rekabetler içerisinde kalacaksınız.
Bulunduğunuz bölgede Getir veya Banabi hizmet vermiyorsa ve kısa bir süre sonra hizmet vermeye başladığında işin durumu konusunda iyi çalışma yapmanız gerekiyor.
Sizi çok zorlu süreçler bekliyor. Şimdiden kolay gelsin.
Kitabı en yakın zamanda sipariş edeceğim hocam çok teşekkür ediyorum.Getirin en azından önümüzdeki 1-2 sene içerisinde bu taraflara geleceğini pek sanmıyorum fakat banabi 80 ile yayılmayı hedefliyor ve sağlam bir ekip ile sağlam bir bütçeleri var.Bu durum konusunda en azından altyapım oturduktan sonra neler yapılabilir diye bir düşünmek gerekecek söylediğiniz gibi hocam çok teşekkür ediyorum

fikirdanis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
güzel bir girişim bence.
ve 8 -10 ay içerisinde gidişat daha iyi belli olacak
kuracağın sistemde KVKK ya muhakkak önem ver ayrıca takip sistemi kullan bunun yanında müşterilerin sepet takibini muhakkak yap neden diyorum bunu

günün birinde bir firma gelip bu şehirde bizim projemizi siz yönetin diyebilir ben beğendim girişiminizi umarım mantıklı şekilde ilerlersiniz

hakkınızda hayırlısı olsun
Çok teşekkür ediyorum hocam evet dediğinizde haklısınız fakat bunları analiz edebilmek için en azından bu sektörde 6-7 ay harcamak lazımki ona göre bir plan çizebilelim

temelreis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uygulamalar yayında mı? Hayırlı olsun Allah utandırmasın. Harcanan bütçe ne kadar?
Çok teşekkür ederim hocam sağolun Maalesef uygulamalar şuan yayında değil henüz düzenliyoruz ufak tefek şeyler kaldı yarında ürün girişlerini yapacağım sabahtan ondan sonrasında 1-2 gün test edip yayına göndereceğiz.Şuan 30k'yı devirdik bi 5k lık daha harcama kaldı hesaplarıma göre

AsiLTurK025 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam hayırlı olsun, çok başarılı buldum bugün 1 motor yarın 10 öbürgün 100 dört elle sarılın işinize hayırlı işler bol kazançlar.
Çok teşekür ederim hocam inşallah dediğiniz gibi olur çok sağolun

alemburda adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel vlog çıkar bu işten.
Onuda düşündük halil hocam sağolsun böyle bir fikir verdi bundan sonra yaptıklarımı videolayacağım

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun,Süper olmuş
Çok teşekkür ederim hocam sağolun

CAGATAYHANKURT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok güzel hocam başarılarının devamını dilerim Allah utandırmasın @MitiSen;
Çok teşekkür ediyorum Çağatay hocam Allah razı olsun

ahmetkalender adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun
Bol kazançlar
Çok Teşekkürler

eXFreak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir motorlu kurye olarak projenizi beğendim gayet güzel ve hoş olmuş. Taktığınız çantayı ters takmışsınız, normalde öyle takılıyor fakat rüzgardan, çukurdan, kasislerden dolayı içi açılıp içindekiler dökülmesin diye ya tam tersi takıyorlar yada altına menteşe tarzı birşey koyuyorlar. Çantanız yolda açılabilir bilginiz olsun. Başarılarınızın devamını dilerim.
Çok teşekkür ederim hocam sağolun.Bilmiyordum birşey daha öğrenmiş oldum.Görüyordum diğer çalışan kurye arkadaşlarda dediğiniz gibi ters takıyorlardı fakat sebebini anlayamamıştım demekki bu sebeptenmiş.Çok teşekkür ederim en kısa zamanda onuda düzelttireceğim

fozdd adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel uygulama. Hayırlı olsun.
Çok teşekkür ederim hocam

rahmia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başarılar hocam, ilk siparişe özel bi 10tl felan indirim yapıp o şekilde reklam çıkarsanız daha çok rabet olur
Aklımda bir kaç şey var dediğiniz gibide yapacağım zaten hocam onuda düşünmüştüm çok teşekkür ediyorum sağolun

batuhan_polat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam gerçekten böyle şeyler duyunca insanın mutlu olmaması elde değil.

Hayırlı olsun. Bol kazançlar diliyorum
Çok teşekkür ediyorum hocam Allah razı olsun

GeniusTurkish adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben oldukça başarılı olacağınızı düşünüyorum. çok sevindim açıkcası başka ilde projeyi bende alabilirim belki Ne dersin?
Çok teşekkür ederim hocam ilerleyen zamanlarda neden olmasın hocam önce bir önümüzü görüp altyapımızı temelimizi sağlam atalım

RebelFa1con adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hayırlı olsun
Çok teşekkür ederim

VodkaKarpuz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun hocam elimden gelen desteği vermek isterim
Allah razı olsun hocam çok teşekkür ederim değerli düşünceniz için sağolun