Geçmiş olsun.
Maalesef hem kaskonuz yok hem de araçta yangın tüpü yoktu herhalde.
Araçlardaki yangınları özellik motor kısmında su ile söndürmek zordur.
Aracımda 4 kilo + 2 kil yangın tüpü bulunduruyorum her ihtimale karşı.
Bizim memlekette yangın tüpleri hiç önemsenmiyor başa iş gelmeden.
Cana bir şey olmamış, mal yine çalışılıp yapılır.
Çok geçmiş olsun.
çok eskiden benzer durumu yaşadığımızı hatırladım şehirlerarası yolculukta, araba kalabalıktı.
bizimkinde şükür alev almamıştı .
ama o olay hala aklımda çok kötü bir şey gerçekten. çok geçmiş olsun şükretmekte fayda var ne olursa olsun.
Alev alınca insan cidden kötü oluyor. Araba kendini korumaya alıp durmasaydı biz de içinde araba ile yanabilirdik. Sizlere de geçmiş olsun.
Teşekkür ederim hocam, Allah razı olsun
çok geçmiş olsun, kasko bir kere lazım olur.
Cok gecmis olsun. Kasko olmadigi icin birsey yapilabilcegini sanmiyorum
Geçmiş olsun malesef herhangi bir geri ödeme alamazsınız
Geçmiş olsun sizlere bir şey olmamış. Maalesef Zorunlu Trafik Sigortası bu zararınızı karşılamaz. Kasko Poliçesi olması gerekirdi. Aracı alır almaz her ikisini de yaptırabilirdiniz. Kredi kartlarına taksit imkanı da oluyor. Gerçekten çok üzüldüm. Benim de 3 sene önce arabam pert oldu şarampole uçtum ama kaskosu vardı parasını ödediler. Yazıyı okuyan diğer insanlar için söyleyim. Lütfen ne yapın edin kasko yaptırın araçlarınıza.
Araba bana ait değil, 15 yıllık kardeşim dediğim arkadaşıma ait. O an yaptıramadı ama ceremesini dün çektik. Çıkacağı var mış dedik ne yapalım hocam. Ama anladık ki kasko gerçekten çok önemli
hocam fiat markasına dava açın kusurlu araç sıfatına girer bu anlattığınız.
8 yıllık araç olunca firmanın elinden maalesef bir şey gelemiyor
Geçmiş olsun.Daha önce böyle ışığı yandı mı hiç.Sanırım Egr denilen olaydan olabilir. Ben hakim değilim ama Egr de problem olabilir
Hiçbir ışık yanmadı hocam. Araç 110'da giderken bir anda güçten düştü.
Geçmiş Olsun Hocam . Arabanın Kaza Yapması Hep Yaşanırda Yanınca Ayrı Bi Sıkıntı Düşüyor. 1 Ay Önce Almış Olmanızda Aklımı Çeldi. Araba Sorunlu Vsmiydi acaba.Bu Olayın Peşini Bırakmayın Bence. Geçmiş Olsun
1,5 ay önce alınmış bir araba. Adana'ya kadar gittik. Adana'nın balata yakan otoban yokuşlarında banamısın demeyen araç dümdüz yolda gece 11'de bir anda yandı. İnanın bizim de aklımıza farklı şeyler gelebiliyor
Çok geçmiş olsun hocam gerçekten üzücü bir durum hem yaşadığınız korku hemde kaybınız. Neyse ki size bir şey olmamış... Bilgisayar ve önemli dosyalarınızı kurtarmanıza sevindim.
Evet onları kurtarabildiğime sevindim. Ama genel olarak yaşadığımız korku bizi oldukça etkiledi :/