İşi bilen adam 50 tl yapmaz
Eğer yapmaz işi ödeme yapmayacağımı belirttim zaten. Bu forumda maalesef bazı kesim kendisini uzman sanıyor ve her işe atlıyor. Ben 4 sene lisans, 2 sene yüksek lisans yaptım dil alanında bazen gelen belgelerni altından kalkamayacağımı düşündüğümde teşekkür edip kabul etmiyorum bu forumda bu olay yok.
Ben de nereden çıkıyor bunlar diyorum. Tasarımcı dayıyı şimdi daha iyi anlıyorum.
Daha önce belirtiğim gibi sunduğum fiyat taban fiyattan yanılmıyorsam 20 TL daha fazla, eğer sıkıntınız varsa siz kendi taban fiyatınızdan çalışın ya da forumda taban fiyatı yükseltin bizde gidip freelance sitelerinden birileri ile çalışalım. Aynı platforomdaki insanları yok sayalım!
Mesaj ve teklif vermeyin arkadaslar bu sekilde bir uslup olamaz,
1. isin ederi bu degil
2. Baskasinin calismasini kullanmak zaten olmamasi gereken birsey
3. Manavdan karpuz almiyorsunuz
Üslupda her hangi bir aşağılama veya küçük görme yok, başkasının çalışmasını kullanmıyorum oradan esinleniyorum, eğer sıkıntısı olan varsa teklif sunmaz ben de işi yaptırmam bu kadar basit.
Hocam bu piyasada açık konuşayım grafik tasarım okuyorlar sonra kendilerini ayağa düşürüyorlar tasarımcılar açık konuşayım tekrar kalite koruma diye bir şey yok
adam bakın ne diyor 50 TL veririm ama ötürürüm diyor
şimdi buna mutlaka burada tasarımcı düşecektir.
Ben dışarıdan işler alıyordum tek bannere 100 tl yapıyordum
burada daha konu açmadım
Buradan web tasarım yazılım ve grafiker arkadaşlara şunu diyeyim açık konuşayım tekrar
bu söz onlara gelsin bende dahil içinizde;
Kıyakcılığın sonu ayakçılıktır
ayakçı olmayın emekçi olun
ondan sonra iş veren adamlar ne diyor ya ben biliyorum zamanım yok yalan ne bilmesi bakıyor enayi çok piyasa da
Yaptığınız iş için 50 TL enayilik oluyorsa siz daha yükseğine iş yapın, yapan enayi değil, paraya ihtiyacı olan insandır.
sokak ağzıyla ticaret yapılmaz.
Merhaba tekrar okudum ve aşağılayıcı her hangi bir yazı yazmadığımı düşünüyorum.
yurt dışı eğitimci bir arkadaş vardı bir kaç sefer dediki abi sizin işte ne var çok basit bizim iş öylemi çok zor ben isteyeyim senin yaptığını yaparım.
kurdum bilgisayarına photoshop cs3 hemde türkçe, sonra şeye anlatır gibi anlattım ve yapamadı.
sonra dedim senin işi göster ben yaparım ama...
yaptığınız işi küçültmeyin 50tl ye ben yaparım demeyin.
2. mesaj
"köle yeri değil burası" çok doğru ama
köleler hemen cevap yazmış.
Umarım tanımadığınız insana köle dediğiniz için ban yersiniz. Herkesin tuzu kuru değil, para kolay kazanılmıyor bu ekonomik krizde.