Burayı çok bilmiyorum, kurumsal da büyük firmalarla iş yapıyoruz, reklamcılık adwords yazılım desteği veriyoruz ekip olarak. Ama burada Ebook u (yazarsam) alacak kişilerden benim sektörüme dadanmamalarına karşı söz almam grekiyor

) Güvenmek zorundayım, zaten bu hafta bazı birebir eğitimler planladık, onlarda da baştan sona herşeyi anlatacağımız için memnun kalacaklarına emin olarak, artniyet aramayacaklarını umuyorum, sektörümüz konusunda.
Dostane uyarın için çok teşekkrler bu arada, inşallah size de hizmet veririz ileride.
Hocam değerli bilginizin ortaya çıkmasına neden olan o kanıt resminize ilk yorum yazan kişiyim

sonradan görüyorum ki konuyu buraya taşımışsınız.
Öncelikle şunu söylüyorum. Güven kavramı dediğimiz şey çok boşta kalan bir unsur. Şayet güvendiğiniz kişiler sizin sektörünüze girmeyecek diye söz alıyorsanız bu durum bir zaman sonra patlar diye düşünüyorum. Ben bu gibi bir durum da öncelikle kendinizi düşünmeniz gerektiğini daha doğru olduğunu düşünüyorum. Tavsiyem şu,
Falanca bir sektör ile site açarak onun üstünden kazanç elde edip bu site ile eğitim vermenizi tavsiye ederim. Böylelikle uzun zamandır uğraştığınız sektörü ifşa etmemiş olursunuz. Daha doğrusu kafanız rahat olur. Madem diğer sektörler ile de kazanç elde edilebilir rahat bir şekilde o zaman bunu siz yapın. Karşıdaki kişiden beklemek sizin açınızdan sağlıklı olmaz ve boş bir güven olur kanısındayım.
Gördüğüm kadarıyla çok ciddi bir talep oldu ve olacak da. Bilgi değerli birşeydir hocam. Birde duygusal davranmayın. Ticaret de güven kavramı çok çocuksa bir durum. Bunu bildiğinizi düşünüyorum. Yani Buna güvenerek kendi evinizin odalarını paylaşmayın derim. Umarım forum için faydalı bir süreç olur.