Matug68 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam uygulamayı yapmaya en az 10k istiyorlar ve öyle bir sektörde aylık en az 30k reklam vermek gerekiyor hepsini geçtim karşılığını alamama riski çok fazla. Google play kesintisi vergi falan çıkınca da 100tl lik satıştan 59.60tl civarında bir şey kalıyor.
Google vergi alıyor bir de biz devlete ayriyetten vergi mi ödüyoruz?

Breakupsong adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Maliyet; sıfırdan yazdırmak ile hazır bir uygulama arasında çok değişkenlik gösterir.Her iki seçenekte de reklama çok büyük bütçe ayırmak gerekir.

Devlet ile ne gibi bir problem olabilir anlayamadım? Bellir bir miktar üzeri düzenli kazanmaya başlarsanız gidip kendiniz vergi mükellefi olarak gelirinizi beyan etmelisiniz.
Anladım. Teşekkürler

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir arkadaşım 2 adet arkadaşlık uygulamasını satıyor console hesabı ile birlikte.Çok da yüksek para yatırmamıştı, 2 uygulaması da gelirli.
Özelden mesaj atar mısınız?