pharmacist35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Pandemiden önce özel ders vererek geçiniyordum , ama mart ayından itibaren özel ders alan öğrencim kalmadı ( üniversite sınavına hazırlanan öğrencim yoktu , yazılılar olmayacağı için kimse ders almadı). Okulların açılıp açılmayacağı belirsiz malesef , bu süreçte bir şeyler yapmaya çalışıyorum ama 2 yakamı bir araya getiremiyorum malesef. Kira- mutfak masrafı - fatura-aidat ( en çok bu aidat mahvetti beni , apartmanda yönetici yok kurumsal bir firma yönetiyor , 4-5 ay yatırmayınca avukata veririz diye kapıya kağıt bırakmışlardı) derken tekrar ödemeler çıkıyor.
Neler yapıyorum:
copypaste işlemler
içerik ekleme
Akademik olmayan türkçe ingilizce çevirileriniz
Ayrıca ortaokul , Lise , kpss ve Dgs online ya da özel ders veriyorum ( matematik , fizik , kimya , geometri) Memnun kalmazsanız ücret almıyorum.
Google konum doğrulama hizmeti veriyorum anında işletmenize onay alırız, sahipsiz konumları anında onay vererek sahiplenebilirsiniz.
Son olarak goole yorum hizmeti veriyorum. Yorumlar tamamen gerçek kişiler tarafından yapılıyor ve farklı ip adreslerden yapılıyor.

Not: Makale yazamıyorum bir türlü, eskiden de kompozisyon yazamazdım asla , sanırım sayısalcı olmanın verdiği bir şey olsa gerek.
Copy-paste işleriniz için teklif verirken fiyatı siz belirleyin lütfen.
Lanet olsun (matematik , kimya,fizik) alanında ders verecekken copy pastyaptıran sisteme.Yine hakaret gibi mi olur bilmiyorum hocam. Fakat para kazanmak amaçlı yaptığım bir sistem ve sattığım bir sistem var elimde. Fal sistemi. Konularıma bakarsan görebilirsin. Normalde 3000 den aşağıya satmıyorum.R10fiyatı 1000 TL şu an. Forumdan biriyle ortaklık kur. Hosting ve playstore console ücretini ödesin. Bende senin ortaklık payın için ücretsiz olarak fal sistemimi hibe edeyim. Herhangi bir çıkar , maddiyat istemiyorum. Şu an PC’m bakımda önümüzdeki 10 gün içinde ve sonrasında kurabilirim