Merhabalar.
Copy paste- makale- editörlük- canlı destek elemanı- ürün girişi gibi işlere talibim.
Kendimden kısaca bahsetmem gerekirse;
Üniversite lisans maliye bölümü mezunuyum. 34 yaşındayım. Evli ve 1 çocuk babasıyım. Yaklaşık 6 aydır işsizim ve şu anda KPSS hazırlanıyorum. Kirada oturduğum için ve belli başlı ihtiyaçlarımızı karşılamak için elimden gelen/gelebilecek olan işlerinize talibim.
Net ile tanışmam çok eski değil. 7-8 ay önce alternatif ek gelir arayışı içerisinde iken buraya üye oldum ve öğrendiğim herşeyi burada öğrendim. Kendimi daha çok geliştirmek ve yeni şeyler öğrenmek, öğrenirken de birşeyler kazanıp geçimimi sağlamak için sizden gelebilecek farklı iş tekliflerine de açığım.
Daha önce 3 sene ücretli öğretmenlik, 2 sene internet cafede yardımcı eleman, 6 ay mobilya fabrikasında depo görevlisi olarak çalıştım. Net sektörü olarak ise makale yazımı, n11 - gittigidiyor ürün girişi ve copy- paste işleri yaptım..
Whatsapp iletişim ;
https://wa.me/905435631836
İyi forumlar.
Hocam sizinle hemen hemen aynı durumu yaşıyorum. Allah yardımcımız olsun. 2-3 kere iş arıyorum diye konu açınca ban yemiştim hatta 1 günlük, geldi mi her yerden geliyor malesef. İnşallah bugünleri atlatırız.