walla herkese verilmiyor bana halkbanktan 5 bin tl cikti kredi kartim var limiti 500 tl 35 yasındayım 2 günlük sigorta girişim var ve yıllardır maaşlı bir işte çalışmıyorum sence bana çıkması anormal mi ? galiba bu kredi başvurusnu değerlendiren memurun elinde bende sinir olmuştum 5 bin cıkınca ama buna da şükür dedim artık çıktıktan 2 ay sonra krediyi cektim kızmıştım bu 5 bin tl ne işe yarayacak diye cekmiyordum bir iş çıktı çektim gitti
Hocam benim 750 gün sigortam var. Yaşıt sayılırız bu arada. 5000 yine iyi, hayırlı olsun..
Usta Cidden Üzüldüm Ben Şuan Öğrenci Bile Değilim Sigortam Yok Denemek İçin Başvurdum Ziraatten 5 Bin Tl Çıktı Keşke Devretme Gibi Bir Durum Olsa...
Güle güle kullan kardeşim. Ama bunu bedava para olarak düşünmemeni tavsiye ederim. İhtiyacın yok ise bir miktarını kredi taksitlerin için sakla aksi takdirde ileride başın ağrır..
Başvurusu Mayıs ayı sonunda bitti. Saçma sapan bir süreç ile yönetilen krediydi. Kritetsizdi sonradan kriter(ler) eklediler, herkes alacak dendi sonradan çoğu red yedi. İhtiyaç kredisinin çoğu ihtiyacı olamayana gitti.
Ben ilk başvuranlardanım hocam. İki bankadan red geldi 1-2 ay içinde ama çevremden takip ettiğim kadarıyla en azından bir tanesi çıkar diye umut ediyorduk. O nedenle ziraatbanktan umutluyduk ama maalesef dün onun da red olduğunu gördük..
6 bin lira acil borç ödemem gerektiğim bir dönem bana da 5 bin çıkmıştı ne kadar rahatladığımı halen hatırlıyor çevremde neredeyse çıkmayan kimse olmadı çok insan başvurdu geç kalanlara red gelme oranı arttı diye düşünüyorum.
Ben geç kalmadım hocam. İlk zamanlarda başvurmuştum.. Sadecr sonuçlanması geç sürdü..
hayatında 1 gün sigortası olmayan hatta resmi nikahı dahi olmadan cocugu olan bi adama 10 bin verdiler , keza icraları falanda var
ne 1000 tl nede kredi hiç birşey çıkmadı , birde şöyle birşey var 1000 tl pandemisi onaylı gösterenler postaneye gittiklerinde alamadan döndüler
Ben 1000 tl pandemi desteğini aldım da. Bu kredilerden en az biri çıkar diye bekliyorum açıkcası. Büyük hayal kırıklığı oldu..
Genelde ihtiyacı olana çıkmıyor. Kenarda dursun diye başvurdum acil durum için 7.5 çıktı normalde benim pek ihtiyacım yoktu ama lazım olur diye başvurdum ne olacağı belli değildi 3 ay işsiz kalmak sıkıntı.
Keşke ihtiyacı olanlara da verdeler idi. Ben de 6 aydır işsizim. Artı kira, ne şartlarda geçindiğimiz bile meçhul.. Yanlış bir sistem bence.
Güle güle kullanın..