Deneyimli Motorcudan da o zaman 2 satır oku.

Ben '92 de motorun sırtına bindim ilk kez. Jawa 350 ilk kasa olanıyla başladım bu maceraya. Farklı marka model çok sayıda motora bindim. Babam Motor tamircisidir Esas mesleği. Eski ustalardandır. Bu sevda birazda Irsi gibi duruyor...
Araba olsada binsem diye aklıma gelmez 2 tane araba eskittim süre süre hatta ilki kilometre devirdi okadar çok sürmüşlüğüm varki artık bi anlam ifade etmiyor bana.
4 seneye yaklaştı Suzuki Bandit GSF 1200s Aldım. Çok memnunum Motorumdan Tık demedi Arıza vermedi. Agrasif sürdüğümde olmuştur Trafikde MT07 - MT09 la da yarıştık.. Başka motorlarlada yarıştık...
Motor şeytan işidir Bizim Suzuki emin ol İblis işidir... O kadar söyleyim sana..

Motosiklet hevesin varsa Al bi Makina bin gez toz. İnsanlar anne baba çekindiğinden bazılarıda çekemediğinden Senin Motosiklete olan hevesine laf edecekler. Ben kimseye bişey söylemedim. Hala diyorlar sana araba alalım diye.. Ama şuda bir gerçek
4 Teker can taşır 2 Teker Ruh taşır..

Eğitim al Mutlaka. Ceket Koruma dizlik Eldiven gibi techizatlarını MUTLAKA AL KULLAN.

Şindi benim İblis patentli makinaya binip şehir içi bir arkadaşa uğrayacam.. Eldiven bile takmıyorum. Ama sen Hocanın dediğini tut gittiği yoldan gitme..

Motosiklet marka model Kararı vermede sana bende yardımcı olurum istersen, kendinde iyice konuya hakim ol öyle al motorunu.. Tanıdıklarına da Sorabilirsin yardımcı olacaklardır sana.. Ne alacağına karar ver öyle başla bu işe...