Babyyoda adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu kadar detaylı bilgi verdiğiniz için teşekkürler.Şöyle bir şey var var hocam ben endüstri özellikle istiyorum . Endüstri özel unilerde geliyor durumum gayet iyi ama hoca kalitesi berbat çoğu ticarethane misali ve bu sene gitmesemde olur çünkü bu sıralama beni tatmin etmiyor .
Bende ilk seçeneklere ücretli ve %50 ücretli yapay zeka ve kendi puanima yakın 2 tane de endüstri yazdim.
Acaba yanlış bir karar mi ?
rica ederim hocam. ben hukuk öğrencisiyim, hukuk okumaya başlamadan önce birkaç avukattan bilgi aldım ve internet üzerinden detaylı araştırma yaptım. çoğunluk devlet okulunda okumayı devamlılık vb. gibi bir çok konu açısından değerlendirip devletin daha avantajlı olacağını söylemişlerdi. ama aynı durum mesela bir tıp için geçerli olmayabilir. kaliteli bir özel tıp fakültesinde hoca kalitesi olarak sıkıntı yaşamayacağınız gibi muhtemelen x bir devlet okulundan çok daha iyi imkanlara da sahip olabilirsiniz. demek istediğim o ki, bölümden bölüme değişen bir mevzu. direkt bölümü bilen/bölüm mezunu/bölüm öğrencisi kişiler dışında alacağınız akıllar sizin bölümünüz için çok geçerli olmayabilir. fikir alacağınız kişileri bu bilgiler ışığında seçmenizi tavsiye ederim. dediğim gibi, maalesef bu konuda size yardımcı olamam.