vehbicankazanci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar öncelikle bu konu hakkında şunu söyleyeyim kimseye zorla bir şey yaptırmak değil amacım herkesin kendi rızası altında tabi ki bu ben sadece merak ettiğim için açtım konuyu
R10 uzun yıllar takip edip sonra benim de içine giriş yaptığım çok sevdiğim abilerimin,ablalarımın ve kardeşlerimin olduğu bir forum fakat bazen diyorum soruyorum neden?
ben Lisans Anahtarı sağlayıcısıyım bilenler vardır yani satış yapıyorum elimden geldiği kadar ticaretimi geliştirmeye çalışıyorum foruma gireli daha fazla olmamasına rağmen gayet güzel paralar kazandım
ve kazanmaya da devam ediyorum fakat bazen gerçekten anlamıyorum ben foruma girdiğim süreçte neredeyse 400 geçik ürün sattım fakat Trade puanım 35
yani zor bir şey değil ki bir tane trade verip + konuya olumlu bir yorum yapmak neden merak ediyorum sadece ürünü alana kadar her şey çok iyi sonra mesajlara görüldü atılıyor trade atılmıyor onu geçtim konuya ufak bir yorum
bile yazılmıyor arkadaşlar burası bir ticaret formu yani 30 saniye süren bir iş ile bir çok arkadaşa referans olmuş oluyorsunuz bu çok zor bir şey değil kesinlikle yanlış anlaşılmak istemem sadece fikrimi sundum
işini iyi yapıyorsan trade bi anlam ifade etmiyor bence kullanıcı adın markalaşıyor zaten