HakanDemirci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hayırlı olsun.
vidtekno adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun. WordPress konusunda profesyonel destek almak isterseniz size hizmet vermekten memnuniyet duyarız.
Çok teşekkür ediyorum hocalarım Allah razı olsun

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Peki işleyiş nasıl olacak ? Örneğin direk mağazadan satın alıp teslimat mı yapacaksınız ? yoksa kendiniz depoya ürün stoklayıp mı teslimat yapacaksınız?
İlk 1-2 ay için bir market ile anlaştım potansiyele bakacağım öncelikli olarak.Gidişata göre kendi depoma geçeceğim.Marketten elemanda ayarladık bir tane.Kurye siparişteyken market çalışanı gelen siparişleri poşetleyecek kuryemiz gelip alıp devam edecek dağıtmaya

Chiaroscuro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dostum tebrik ediyorum, çok mutlu oldum. Daha önceden de söylemiştin bu projeyi, başladığını görünce sevindim. Hayırlı uğurlu olsun.
Çok teşekkür ederim hocam sağolun sonunda başladık bakalım

Backlog adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.Lakin bu yazdıklarıdan daha önce yapman gereken bir nokta var. O da marka başvurusu. Şimdi misal sen bir noktaya gelsen ve ben bu isimle marka başvurusu başkası yapsa sen bu faaliyetleri yapabilirmisin.O yüzden ilk işin marka başvurusu olsun.
1-2 ay içerisinde birşey olacağını sanmıyorum hocam henüz tutup tutmayacağıda meçhul sonuç olarak.O zamana kadarda geleceği belli olmayan bir iş için marka başvurusu yapacaklarını sanmıyorum insanların sonuç olarak ucuz bir işlem ve hemen hallolan birşey değil

nixen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun. Allah utandırmasın.
Teşekkür ederim hocam Allah razı olsun

Mert.in adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konudan vizyon akıyor... Grafiker arkadaşımız kimse bravo diyorum. Gönderi, logo muazzam, isim muazzam, motora uygulama muazzam!

Başarılar, son durum nedir?
Çok teşekkürler hocam çok sağolun Uygulamamızı hazırlanıyor şuanda düzenlemeler yapıyoruz ufak tefek testler yapıyoruz deniyoruz hatalı olan yer var ise düzeltiyoruz.Çarşamba günüde ürün girişi yapacağız uygulamaya.Cuma günüde motor için randevu aldık rengi ruhsata işleteceğiz.Önümüzdeki pazartesi başlamış oluruz diye düşünüyorum fakat gene ne olur ne olmaz en geç ondan sonraki pazarteside olabilir

ibagmen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun. Başarılarınızın devamını dilerim.
Çok teşekkür ederim hocam sağolun