eHNeRa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun Kulaklik kulllanirmisiniz bilmiyorum ama ben 36 yasindayim 27 yildir sol kulagim yarim duyuyor, o cihaza defalarca girdim. Sol kulagim %30 duyuyor ama hic bir sorun olmadı ben gayet memnunum hayatindan. Yine de tabi sizde boyle yapin demiyorum cihaza alisabilirseniz alin alisamazsanizda uzulmeyin zamanla bu halinede alisacaksin.
Ameliyat ile çözümü yok mudur ? Cihaz takımından sonra az da olsa fayda sağlıyor mu ? Benim arkadaşımda çınlama var, tedavisi yokmuş. Fakat yaklaşık 1 yıldır cihazı takıyorum dedi ve biraz olsun iyileşme var duyumlarımda dedi. Tabiiki arada bir uğultu oluyor. Uğultu dışında normal hayatımı etkileyen bir faktör olmuyor. Genel olarak rahatım ve memnun gibiyim. Alıştıktan sonra umursamaz hale geleceğime inanıyorum. Sadece kulaklık takarken vs. son ses müzik dinlemediğim sürece daha fazla zarar göreceğimi de sanmıyorum. Daha kötü hale gelenler de var, Allah'a dua edip halimizden şükür edeceğiz. Tabii ben bu işin peşini bırakmayıp bu hafta bir de özel hastaneye de gideceğim.